El Santa Maria rep dissabte a La Ferreria el penúltim classificat

Els de Guillermo Andrés arriben al partit contra el Cercle Sabadellès amb algunes baixes importants

El Cercle Sabadellès serà el rival aquest dissabte del Santa Maria a l’estadi de La Ferreria, un equip que només ha sumat un punt el cap de semana passat contra el Poble Nou. Els de Terra Nostra són vuitens amb un partit menys, a set punts del líder el Pajaril i a sis del Can Rull i Badia, que són segon i tercer, respectivament. 

El partit anul·lat contra la Romànica dissabte passat ha estat un bàlsam per al conjunt de Guillermo Andrés. “Hem tingut dues setmanes comprimides de preparació, sense poder entrenar bé, i les cinc noves incorporacions de segona catalana feia molt de temps que no entrenaven”, ha explicat el tècnic a La Veu. Els de Terra Nostra no podran comptar per al partit de dissabte amb Varón i les dues baixes en l'eix de la defensa, Alejandro Escruela i Álvaro. Qui s'ha recuperat ja és Gerard Vendrell. El Cercle Sabadellès també s'ha reforçat amb jugadors provinents del Cerdanyola. Andrés no vol confiances en l'equip contra el rival de Sabadell: "Al grup sisè hi ha molta igualtat i no podem baixar la guàrdia", ha comentat

El partit de la segona jornada a Badia “va ser molt dur i ens va deixar amb en quadre amb molt lesionats que aquests dies de descans hem pogut anar recuperant”, ha justificat Andrés. La plantilla treballa els entrenaments des d’aquest dimecres procurant no carregar físicament i amb la ment posada en el partit contra l’equip de Sabadell.

El Santa Maria continua treballant amb l’objectiu d’estar en la part alta de la classificació: “Veig els jugadors amb ganes, l’equip està mentalment fort i amb bona predisposició”, ha conclòs Andrés.

Seccions:

Deixa un comentari