El primer equip del CH La Salle obté matemàticament la permanència en sumar un punt contra l’Handbol Banyoles

Els montcadencs van anar per davant en el marcador durant tot el partit que va acabar amb empat a 27

Arnau Titos lluita entre dos defensors del Banyoles al matx disputat dissabte al pavelló Miquel Poblet
Pere de Lamo

L'equip sènior A masculí del CH La Salle Montcada ja ha assolit matemàticament la permanència després de sumar un punt a casa aquesta jornada contra l'Handbol Banyoles, el penúltim classificat, que va lluitar fins al final per esgarrapar un empat a 27 gols. Els montcadencs van anar durant tot el matx per davant en el marcador però els visitants no van llençar en cap moment la tovallola i, en els darrers cinc minuts, van retallar els dos gols de diferència que tenien els locals fins aconseguir la igualada.

"Vam fer un mal partit, tot i ser superiors al Banyoles els vam fer arribar al final amb opcions de guanyar", ha reconegut el tècnic lassal·lià, Pau Lleixà, qui lamenta haver aconseguit la salvació amb un gust "agredolç". "Massa pèrdues de pilota i ocasions clares fallades on no pots perdonar i, defensivament, no vam estar concentrats tot i la gran actuació de Ricard a la porteria", ha afegit l'entrenador qui espera més dels seus jugadors en les cinc jornades que resten pensant ja en la propera temporada i en donar continuïtat al treball iniciat enguany.

La Salle, que manté el novè lloc de la classificació, s'enfrontarà la propera jornada al Granollers, que ocupa la quarta posició del tauler.

Seccions:

Deixa un comentari