El FS Montcada es col·loca líder en solitari, després de superar el Cardedeu (1-5)

Els montcadencs disposen d’un avantatge de tres punts respecte el seu immediat perseguidor, el Manlleu

Víctor Andrés va fer dos gols al partit contra el Cardedeu
arxiu/ Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada s’ha col·locat líder en solitari, després de guanyar dissabte el Cardedeu per 1-5 en un partit de clara superioritat montcadenca. La primera part va acabar amb un 0-3 en el marcador, amb gols d’Adil i Víctor (2). A la represa, el conjunt de Juanjo Amigo va ampliar l’avantatge, amb gols de Cárdenas i Àlex, mentre que l’únic gol del rival es va produir a les acaballes del matx. “Hem fet un partit molt seriós en tots els aspectes. La plantilla, molt concentrada, no ha donat cap opció al Cardedeu per posar-nos en perill”, ha valorat l’entrenador, qui ha felicitat els seus jugadors per la gran temporada que estan fent.

El conjunt local encapçala el grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 24 punts, a tres de diferència del Manlleu, que aquesta jornada ha perdut contra el Ripollet (3-7), l’únic equip que ha superat el FS Montcada aquesta temporada. El pròxim dissabte, el FS Montcada té una final, ja que rebrà la visita al pavelló Miquel Poblet (18h) del Parets, el quart classificat, amb 19 punts.