Derbi local aquest dissabte entre la UD Santa María B i la UE Sant Joan At. B

L’estadi de la Ferreria acollirà el duel entre els dos últims classificats del grup 12

La UD Santa María B farà d'amfitrió al derbi local contra la UE Sant Joan B d'aquest dissabte
Marc Mata

L’estadi de la Ferreria serà l’escenari aquest dissabte de l’únic derbi local de futbol d’aquesta temporada en categoria sènior. El Santa María B rebrà (18h) la visita del Sant Joan B, en un duel en què s’enfrontaran els dos últims classificats del grup 12 de la Quarta Catalana.

El conjunt de Terra Nostra és el cuer amb un punt, aconseguit el 17 d’abril a casa contra l’EF Base Ripollet (2-2). Per al seu tècnic, Pablo Muñoz, els derbis sempre tenen una motivació especial, tot i que ha afegit que ens l’hem de prendre com un partit més, on hem de sortir molt concentrats per seguir millorant el treball del nostre dia a dia. El més important és que es vegi un bon partit de futbol i la gent disfruti a la grada”. L’entrenador ha comentat que es pren aquesta temporada tan atípica marcada per la Covid-19 “com una pretemporada llarga per consolidar una bona base de cara a la campanya vinent”.

Per la seva banda, la UE Sant Joan B és antepenúltim, amb 3 punts, després de guanyar a l’última jornada el Rubí (2-0). Aquesta primera victòria va coincidir amb l’arribada a la banqueta del nou tècnic, el porter Rubén Tardío, que en aquest primer partit va compaginar ambdues funcions. A partir d’ara, però, se n’ocuparà només de la vessant tècnica, ja que l’entitat local ha incorporat el porter Brian, que havia jugat al Vallbona.

Tardío reconeix que un derbi sempre és un partit especial. “Ens el prenem amb molta il·lusió, però no deixa de ser una jornada més on intentarem fer-ho el millor possible”, comenta el tècnic, tot afegint que “el més important és que hi hagi un bon ambient tant a les graderies com a la gespa”. Respecte a la nova etapa com a entrenador, assegura que és un nou repte: “He acceptat la proposta de la directiva perquè crec que l’equip necessitava una nova dinàmica, un canvi d’aires després de diverses derrotes consecutives”. L’objectiu de Tardío en el que resta de temporada és “fer grup i crear una bona dinàmica de treball”.

Seccions:

Deixa un comentari