El Can Cuiàs s’allunya del descens en guanyar el Grups Arrahona (3-4)

El tècnic Toni Moreno, satisfet amb el rendiment de l’equip i l’esforç dels jugadors per obtenir la victòria

A Primera Catalana, l’AE Can Cuiàs agafa aire i s’allunya de la zona de descens en sumar una victòria molt important per 3-4 a la pista del tercer classificat, el Grups Arrahona. El conjunt de Toni Moreno va remuntar un marcador advers de 3-1 als últims dos minuts de partit. "Encara que haguessim perdut, estic content per l'esforç que han fet tots els jugadors, lluitant a cada jugada i demostrant que som un bon equip", ha dit el tècnic, qui confia que aquesta merescuda victòria sigui una injecció de confiança per poder sumar de tres en tres en els pròxims partits.

Segona Catalana

El FB Montcada va empatar a un gol contra el Pou Escorial B. Després d'aquesta jornada, els montcadencs es troben  a la novena posició, amb 9 punts, al grup 2. El rival es va avançar en el marcador al 36, però al minut següent Cristian Sotoca va igualar el partit. El pròxim dissabte, el conjunt de José Luis Carrasco visitarà la vista de l'Sport Sala Santa Perpètua. D'altra banda, l'altre equip montcadenc del grup, el FS Montcada B, va guanyar a la pista de la Fundació Terrassa per 1-5 i es troba a la novena posició, amb 9 punts.