Rubén López ‘Turu’, nou entrenador de la UE Sant Joan Atlètic

El nou tècnic coneix bé el club montcadenc, on ha jugat com a central a les últimes tres temporades

El nou tècnic, Rubén López 'Turu' (dreta), amb el president de la UE Sant Joan Atlètic, Dani Sosa (centre), i el segon entrenador, Rafa Fernández
UE Sant Joan Atlètic

Rubén López ‘Turu’, de 33 anys, és el nou entrenador de la UE Sant Joan Atlètic, en substitució d’Iban Tey, qui fa unes setmanes va anunciar la seva marxa per motius personals. El nou tècnic, que farà tàndem amb Rafa Fernández com a segon entrenador, coneix bé l’entitat, on ha jugat a les últimes tres temporades, el primer any a Primera Catalana i els dos últims a Segona marcats per la pandèmia de la Covid-19.

 

Aquesta serà la seva primera experiència a una banqueta. «Estic molt agraït a la directiva per confiar en mi i donar-me aquesta oportunitat. Estic molt content i il·lusionat amb aquest nou repte», assegura l’entrenador, qui ha destacat la passió amb què es viu el futbol a Can Sant Joan. «És un club modest amb una gran afició, que et fa sentir estimat en tot moment. El fet que la majoria de jugadors siguin de Montcada és un valor afegit», ha expressat el tècnic, amb una dilatada experiència a les categories territorials on ha jugat a clubs com el Cerdanyola, Ripollet, Molletense i Sant Cugat.

 

Respecte als seus objectius al capdavant de la UE Sant Joan Atlètic, ‘Turu’ s’ha mostrat prudent: «Hem de treballar dur dia a dia, sense pressió afegida. Pujar a Primera sempre és una fita complicada, per això, hem d’anar pas a pas». L’anul·lació de la competició de Segona Catalana ha fet que diversos jugadors del club montcadenc hagin marxat enguany a d’altres equips. El nou tècnic espera poder comptar amb tota la plantilla de la temporada actual, amb la renovació dels nous futbolistes sub-23 provinents del sènior B. «Tant de bo puguem viure una temporada més normal, sense virus ni quarantenes que tant perjudiquen el ritme de la competició i els jugadors, amb el risc de patir més lesions».

Seccions:

Deixa un comentari