Quim Trias: ‘A la segona part hem jugat els millors 45 minuts de la temporada’

El capità del Santa Maria, amb doblet, repassa la victòria contra el Matadepera (1-4)

Quim Trias avança en una jugada d'atac contra el Pajaril de Ripollet
Raül Rivas
Quim Trias va marcar els darrers dols gols al camp del Matadepera

El Santa Maria s'ha desfet aquest diumenge a la tarda del Matadepera en un parti que ha dominat de principi a fi. "És una victòria reconfortant per tot l’equip, tot ha sortit rodó", destaca el capità, Quim Trias. El primer gol del conjunt que entrena Guillermo Andrés ha arribat tot just abans d'arribar al descans, obra de Gerard Vendrell.

El mateix míster havia avisat que les mesures reduïdes del terreny de joc podria ser un obstacle. "Ens hem adaptat bé, i, després de la represa, hem tingut els millors 45 minuts de la temporada", subratlla Trias. L'equip ha sortit molt bé al contraatac, "hem sabut llegir el que necessitava el partit", comenta el capità. En només tres minuts –del 56 al 59– el Santa Maria ha ampliat distàncies amb gols de Amin Khella i Trias (0-3). I en el 73' novament Quim ha sentenciat el matx (0-4). Al 89 el Matadapera ha fet el gol de l'honor.

"El resultat és conseqüèencia de seguir treballant cada setmana. l'equip afronta amb més ganes que mai" els tres partits que queden en aquesta setmana i mitja. Dimecres jugarà el partit ajornat contra La Romànica de Sabadell. El proper diumenge rep a casa en Sant Lorenzo i el següent dimecres tancarà la lliga al camp del Marina Can Gambús de Sabadell, també en partit aplaçat. Si el tècnic havia avançat a laveu.cat que sumar 6 punts del 12 en joc seria un bon balanç, el capità aposta per sumar-ne 9 i "col·locar-nos en la zona noble" de la classificació.