El FB Montcada es queda sense el premi de la victòria al camp del Seagull, tot i fer un bon partit

Les montcadenques van perdre per 4-3 en un matx molt igualat

El FB Montcada es va quedar molt a prop de la victòria al camp del Seagull
Biel

El FB Montcada va tenir la victòria ben a prop aquest diumenge en el seu desplaçament al camp de Seagull de Badalona, tot i que al final va acabar perdent per 4-3 en un matx molt igualat. Les locals es van avançar en el marcador als 18 minuts, però Nicole Crespo, que va fer un hat-trick, va igualar el matx amb un gol al 26. Novament les badalonines es van posar per davant al 32, però abans del descans, Nicole va fer el 2-2. A la represa, un gol en pròpia porta al minut 60 va donar un nou avantatge a les locals, que van ampliar la diferència al 63. Nicole va fer el darrer gol del partit al 81.

Vam tenir opcions de guanyar fins al final, però la seva portera va aturar dues ocasions molt clares per marcar”, ha comentat el tècnic, Antonio Moya, qui ha valorat el gran esforç que va fer la plantilla. “Estic molt content per l’esforç de les jugadores, però decebut per no aconseguir la recompensa de sumar algun dels punts en joc. Segueixen aprenent i creixent, que és el nostre objectiu”, ha explicat l’entrenador.

El FB Montcada jugarà el pròxim diumenge al camp municipal de Can Sant Joan contra l’EF Mataró, el quart classificat, amb 18 punts. L’equip local es troba a l’última posició, amb 2 punts.