El FS Montcada B s’endú el derbi local contra el FB Montcada per 7-5, en un matx vibrant i molt igualat

Ambdós equips van oferir un bon espectacle a l’afició, que va omplir l’aforament màxim permès al pavelló Miquel Poblet

El FS Montcada B s’ha endut el derbi local de futbol sala al grup 2 de la Segona Divisió, després de superar aquest dissabte el FB Montcada per 7-5. El partit va ser vibrant i es va desenvolupar amb esportivitat, tant a la pista com a la grada, que va omplir l’aforament màxim permès.

La primera part va acabar amb el resultat de 5-4, amb alternances constants en el marcador. El FB es va avançar amb un 0-2 al minut 3, amb gols de Mustapha Mouhou i Joel Justicia, el màxim golejador del duel montcadenc amb 4 dianes. El FS va empatar a 2, amb gols d’Àlex Vaca (9’) i Àlex Andrés (11’), qui va situar el seu equip per primera vegada per davant en l’electrònic al minut 12 (3-2). Joel Justicia va fer l’empat a 3 al 14 i, al 18, va tornar a avançar el conjunt de José Luis Carrasco (4-5). En l’últim minut del primer temps, el FS Montcada B va marcar dos gols, obra d’Àlex Vaca i Sergi Feijoo, que li van permetre anar al descans amb avantatge (5-4).

A la represa, tots dos equips, que tenien moltes baixes i van jugar amb molts juvenils, van notar el desgast físic del primer període. El FS va dominar el segon temps, ampliant la diferència amb un gol d’Aissa El Aissati. Joel Justicia va fer el 6-5 al 37 i va tancar el marcador el capità Daniel Sánchez, al 39, fent el definitiu 7-5.

En acabar el matx, el tècnic del FS Montcada B, Roberto Gómez, va destacar el bon espectacle de futbol sala que van oferir ambdós equips. “Els derbis sempre són partits complicats i molt vibrants. Hem fet un bon partit”, va manifestar l’entrenador. A falta de dos partits per al final de la lliga, Gómez s’ha mostrat satisfet amb el rendiment de la plantilla. “Tot i les baixes, estem competint per quedar a la part alta de la taula. Estem fent una bona temporada i estic content amb el treball de l’equip”, assegura el tècnic, qui ha avançat que la temporada vinent no continuarà a la banqueta del sènior B. El tècnic del FB Montcada, José Luis Carrasco, va declinar fer declaracions en finalitzar el derbi.

El FS Montcada B és al cinquè lloc, amb 20 punts, mentre que el FB Montcada és vuitè, amb 15. A la pròxima jornada, el FS Montcada B visitarà la pista del Pou Escorial, el setè classificat, amb 19 punts. Per la seva banda, el FB té un matx complicat, ja que es desplaçarà a la pista del Cerdanyola 2006, el líder imbatut del grup, amb 33 punts.