El Santa Maria supera la Roureda al temps de descompte (5-4)

Varón va marcar un doblet en el minut 93 en una gran acció de contracop

El davanter David Varón va anotar un doblet contra el Planadeu-La Roureda
Sílvia Alquézar

El Santa Maria va demostrar dissabte el seu potencial derrotant a la Ferreria el tercer classificat, el Planadeu-La Roreuda, en un partit marcat per una primera part molt seriosa i l'encert de cara al gol durant els primers 45 minuts de joc. En només 20 minuts ja havia marcat 4 gols. Quim Trias va sorprendre amb un gol matiner en el primer minut de joc. Els de Sabadell van reaccionar ràpid amb l'empat, i després van venir tres gols consecutius dels de Terra Nostra obra de Gerard Vendrell (12'), David Varón (15') i Dídac Martínez (20'). Abans del descans La Roureda va retallar distàncies amb el 4-2.

A la represa, el conjunt de Guillermo Andrés va continuar liderant l'atac i podria haver ampliat les diferències en el marcador amb tres ocasions clares de gol. "En dos minuts de desconnexió en el joc, el rival no va perdonar" i va empatar el partit en el 87', reconeix Quim Trias. L'àrbitre va afegir 4 minuts. "L'equip no es va desfer, vam seguir pressionant", relata Trias  i en el 93' un control de pilota al mig de camp de Mark Dávila va servir per llençar un ràpid contraatac per deixar-la a peus de Varón i aquest quan afrontava el porter va cedir l'esfèric a la seva esquerra perquè Varón marqués el gol de la victòria final que l'equip va celebrar amb gran entusiasme a la banda.

Nova actitud

"Aquest equip és un altre des de fa 9 jornades, després d'empatar al camp del Can Parellada", l' 1 de maig, reconeix l'entrenador. Aquest dissabte l'encert de cara a porteria que havia faltat en les darreres tres jornades va ser determinant. "La dinàmica és positiva, la plantilla treballa molt bé cada setmana, té il·lusió per competir i torno a repetir que la clau és la confiança", subratlla Andrés. L'equip ha recuperat en les darreres jornades a jugadors que havien estat baixa per lesió. "La victòria és molt important perquè l’equip continui creient en els propers tres partits que queden", anima l'entrenador.

Per la seva banda, el capità destaca la importància de guanyar un rival d'entitat. "Ens queden tres partits per finalitzar aqueta temporada tan estranya, i d'acabar a la mitja taula", destaca Trias qui té clar que "s'han de sumar els màxims punts possible per marxar de vacanves amb el millor regust".