El FB Montcada cau derrotat contra el Molinos (0-5) en el duel entre cuers

L’entrenador, Antonio Moya, reconeix que l’equip no va tenir el seu millor dia

El FB Montcada viu enguany un procés de formació de la plantilla, formada per jugadores molt joves
Raül Rivas

El duel entre cuers al grup 2 de la Primera Divisió Catalana va acabar aquest diumenge amb la derrota del sènior femení del FB Montcada contra el Molinos per 0-5. Les montcadenques segueixen al darrer lloc, amb 2 punts, ara més distanciat de la resta d’equips de la part baixa de la taula, on hi ha un grup de tres equips –Sant Quirze, Molinos i Santa Eugènia– empatats a 7 punts.

La primera part va acabar amb victòria per la mínima del conjunt visitant (0-1). Però, a la represa, en tan sols 10 minuts –del 53 al 63–, el Molinos va sentenciar el partit amb quatre gols més. “Massa càstig, però la veritat és que no vam mostrar la nostra millor imatge”, reconeix l’entrenador, Antonio Moya, qui espera que la plantilla “hagi après la lliçó, ja que sense esforç no hi ha resultats. Hem de seguir creixent en aquest aspecte i ser conscients de la dificultat”. El FB Montcada té la pròxima jornada un partit molt complicat, ja que visitarà el camp del Pontenc, el líder amb 28 punts.