Els de Can Cuiàs agafen oxigen després de guanyar el Montornès per 11-8

L’equip de Toni Moreno suma 15 punts i es manté a l’onzena posició, a tan sols un punt de la salvació

Els de Can Cuiàs van viure un partit complicat davant del Montornès, però es van acabar imposant per 11-8
Raül Rivas

El primer equip de l’AE Can Cuiàs ha agafat oxigen després de guanyar el Montornès, un rival directe en la permanència, per 11-8. L'equip de Toni Moreno va patir molt per imposar-se als visitants, amb moments de nervis i tensió, especialment a la segona part, quan el rival va aconseguir remuntar el 7-4 de la primera part i empatar a 7 gols. Finalment, el conjunt local va reaccionar i va avançar-es de forma irreversible en el marcador.

Amb aquesta complicada victòria, es col·loca a tan sols un punt de la salvació, a l’onzena posició del grup primer de Primera Catalana, amb 15 punts. A manca de dues finals, Moreno té esperança d'evitar el temut descens si guanyen el seu proper partit, a la pista de la Penya Barcelonista de Palau, penúltim amb 8 punts, i si el Grups Arrahona punxa al camp del líder, el Sant Joan."Intentarem fer-ho el millor possible i, sobretot, mantenir-nos tranquils perquè els nervis no ens ajuden", ha dit Moreno.