El FS Montcada buscarà el ple de victòries a la pista del Vilamajor

L’equip de Juanjo Amigo juga diumenge el darrer partit de lliga amb l’objectiu de mantenir la imbatibilitat des que es va reprendre la competició al febrer passat

Adil és el màxim golejador del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana, amb 19 dianes
Arxiu /Sílvia Alquézar

El FS Montcada visita aquest diumenge la pista del Vilamajor, en l’últim partit de lliga i després de la jornada de descans del darrer cap de setmana. El conjunt de Juanjo Amigo es desplaça amb els deures fets en haver assolit l’ascens a la Tercera Divisió a falta de tres partits perquè acabés la lliga. El seu últim repte és mantenir la imbatibilitat des que es va reprendre la competició, el passat mes de febrer. El FS Montcada és el líder del grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 39 punts, mentre que el seu rival lluita per evitar el descens a l’onzena posició, amb 16.

Segons Amigo, el desplaçament a Vilamajor és un partit complicat. “Es juguen la permanència i són equip molt lluitador i competitiu”, ha destacat el tècnic, qui podrà disposar de tota la plantilla a excepció de Cárdenas, sancionat, i David, lesionat. “Haurem d’estar atents a les jugades d’estratègia i a les contres”, argumenta l’entrenador.

Primer reforç

El FS Montcada ha començat a moure fitxa per reforçar la plantilla de cara la temporada vinent. El club va confirmar a les seves xarxes socials la renovació oficial per un any més de l’entrenador. “Serà una temporada molt dura, però treballarem dur i mentalitzats a fer alguna cosa important”, assegura Amigo.

Aquesta setmana també s’ha anunciat el primer fitxatge. Es tracta del montcadenc Marc Hermosel ‘Markitos’, de 21 anys, que juga de tancament. La seva última temporada al club local va ser amb l’equip juvenil de la Divisió d’Honor nacional, durant la qual va fer un total de 49 gols. A les últimes campanyes, Markitos ha estat a l’Industrias B i al Cerdanyola, de Segona B.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari