Bona oportunitat de l’AE Can Cuiàs per sortir del descens aquest cap de setmana

L’equip juga a la pista del Palau-Penya Barcelonista, el penúltim, mentre que el seu rival més directe visita la pista del líder

L'AE Can Cuiàs lluita per eludir el descens a Segona Catalana
Raül Rivas

L'AE Can Cuiàs té aquest cap de setmana una bona oportunitat per sortir de la zona de descens. El conjunt de Toni Moreno es desplaçarà diumenge (12.30h) a la pista del Palau-Penya Barcelonista. El club local està a tan sols un punt de la salvació, a l’onzena posició del grup primer de Primera Catalana, amb 15 punts. A manca de dues finals, Moreno té l'esperança d'evitar el temut descens, si guanyen el seu proper partit, a la pista de la Penya Barcelonista de Palau, penúltim amb 8 punts, i si el Grups Arrahona punxa al camp del líder, el Sant Joan. "Intentarem fer-ho el millor possible i, sobretot, mantenir-nos tranquils perquè els nervis no ens ajuden", ha dit Moreno.

 A Segona, a la penúltima jornada, el FB Montcada té un partit complicat, ja que rep la visita aquest dissabte (16h) del Cerdanyola 2006, el líder amb 33 punts. Els montcadencs són a la vuitena posició, amb 15 punts. El FS Montcada B, sisè amb 20 punts, visitarà dissabte (16h) la pista del Pou Escorial B, el tercer classificat, amb 22 punts.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari