La UD Santa María A perd contra l’Huracán per 3-1

El tècnic, Guillermo Andrés, ha lamentat la falta d’encert de cara a porteria i les errades en defensa

El jugador del Santa María A Amin Khella en una acció d'un dels partits jugats a casa aquesta temporada
Arxiu/ Raül Rivas

La UD Santa María A va perdre al camp del Club Atlètico Huracán de Barcelona per 3-1, a l’antepenúltima jornada de lliga al grup 6 de Tercera Catalana. El conjunt de Terra Nostra ocupa la novena posició, amb 20 punts, a dos de diferència del seu rival, a l’onzè lloc.

La primera part va acabar amb la victòria per la mínima per als locals, que van inaugurar el marcador al minut 34. Amb l’1-0, el Santa María va disposar d’una clara ocasió per neutralitzar l’avantatge, però va fallar un penal. A la represa, l’Huracán va ampliar la diferència amb dos nous gols al 54 i el 83. Àlex Pérez va fer el definitiu 3-1 en transformar una pena màxima al minut 85.

El tècnic montcadenc, Guillermo Andrés, creu que l’Huracán no va ser superior al seu equip, però va estar més encertat de cara a porteria. “Nosaltres creem ocasions, però ens costa marcar. En canvi, els rivals sí que aprofiten les nostres errades. No podem perdonar a dalt i fallar en defensa”, comenta l’entrenador. La pròxima jornada, el Santa María A rebrà la visita de Les Fonts, penúltim amb 12 punts.