Nou èxit del Club Endansa

L’entitat montcadenca es consolida com un referent en les diverses modalitats del ball esportiu

El Club de Ball Esportiu Endansa ha aconseguit 21 copes (14 d'or, 3 de plata i 4 de bronze) i 9 medalles (8 d'or i 1 de plata) al Campionat Multidisciplinar de Catalunya, que es va celebrar durant el cap de setmana al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. L’entitat montcadenca ha tornat a demostrar un cop més que és un referent en el món del ball esportiu, assolint els màxims guardons en dansa coreogràfica-sincro, hip hop, performing arts, ball esportiu estandar i llatins.

El grup Chickymonkeys s'ha proclamat campió de Catalunya de hip hop en la categoria júnior-absoluta; la parella formada per Laura i Maria ha aconseguit el primer lloc de Performing Duo Jazz, en absoluta; Yaiza i Maria, ham quedat campiones de txa-txà i jive i sotscampiones de samba, en categoria junior; els duets Laia i Judit i  Noemi i Adolfo s'han endut els màxims guardons de samba, txa-txà, jive i combi, en les categories absoluta i sènior, respectivament; els grups Shaki Shaki i Chayanne han aconseguit la copa d'or de samba, txa-txà, jive i combi, en les categories juvenil i júnior, respectivament. El conjunt Azúcar s'ha proclamat campió de samba, jive i combi i sotscampió en txa-txà, en absoluta. I el grup Revolution ha obtingut una tercera posició de combi, en absoluta.

Parelles per equips

En sub 13 llatins, Aleix i Aina han quedat en segon lloc; en sub 18 llatins i estàndar, Arnau i Nastya i Arnau i Emma, tercers: en sènior +45, Carles Cirera i Eva Nieto i Susana i Paco, primers, i en sènior +55, han quedat segons Rafa i Marina, Jordi i Eulàlia, Àngels i Albert i Montse i Paco.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari