Sergio Santander, nou entrenador de l’AE Can Cuyàs

Havia estat el segon d’abord amb Toni Moreno, que continua com a coordinador

D'esquerra a dreta, Toni Moreno, Sergio Santander i Guillem Fuertes, tècnic del juvenil
AE Can Cuyàs

El fins ara segon entrenador de l’AE Can Cuyàs, Sergio Santander, és el nou tècnic del primer equip en substitució de Toni Moreno, que serà el coordinador de la secció de futbol sala. El club aposta per donar continuïtat al projecte i consolidar l’equip a la Primera Catalana, després d’una temporada difícil en què ha patit molt per salvar la categoria. Estic molt content per l’oportunitat i amb molta il·lusió de fer un bon paper. Espero que tant el cos tècnic com l’equip puguem estar a l’alçada”, ha indicat el nou entrenador, veí de Mas Rampinyo, qui ha assegurat que "intentarem no patir tant per mantenir-nos a Primera"

Per la seva banda, Moreno, que ha estat al capdavant de l'equip durant quatre temporades, ha comentat que “necessitava un canvi perquè aquesta temporada ha estat complicada per tot plegat”, però que continuarà vinculat amb el club fent altres tasques. “Intentarem mantenir un equip a cada categoria, però no serà fàcil perquè molts infants han decidit passar-se al futbol”.

De cara a la propera campanya, l'AE Can Cuyàs manté pràcticament tota la plantilla, amb la incorporació dels juvenils Sergi (porter), Adri (tancament), Camino i Cali (tots dos ales). Són baixa Jairo i el porter Rafa, que es retira. El sènior començarà la pretemporada el 30 d'agost.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari