Joaquín Sánchez: ‘Vull un equip competitiu’

El nou tècnic de l’UB MiR prové del Cerdanyola i substitueix Pau Garcia a la banqueta

Joaquín Sánchez, a la dreta, amb el president de la UB MiR, Carles Vilalta durant la presentació del nou tècnic
Lluís Maldonado

Cares noves a la direcció del primer equip de l’UB MiR. Joaquín Sánchez és la persona escollida per substituir Pau García, que ha entrenat el sènior A en aquesta atípica temporada i que la directiva no ha renovat. El nou tècnic arriba amb il·lusió. “He estat seguidor del bàsquet a Montcada durant molts anys i tinc molt bones sensacions del projecte de club que estan creant”, ha dit Sánchez. La idea de l’entitat i l’entrenador és apostar per un bloc de jugadors de Montcada amb reforços que complementin la plantilla actual: “Vull crear un equip competitiu”, ha dit. 

El president de l’entitat, Carles Vilalta, ha deixat clar que el principal objectiu de treball és consolidar l’equip “sense la pressió d’ascensos” i destaca que a nivell de club s’està fent treballant per enfortir els equips de la base perquè siguin els jugadors de Montcada qui arribin al primer equip. “Volem recuperar aquell ambient de bàsquet del CB Montcada dels anys 80 i 90 format per jugadors locals que arribaven a omplir pavellons, i arribar en un futur a combinar els èxits del Valentine Montcada de la dècada del 2000″, explica Vilalta.

 

Presentació del projecte de club

Aquest dimecres, el club presentarà el nou projecte esportiu de tota l’entitat per a la propera temporada (Casa de la Vila, 19.15h), amb la junta i el coordinador tècnic, Darwin Iglesias. Sánchez és un tècnic amb una dilatada experiència tant al Ripollet amb qui va aconseguir dos ascensos de Segona a Primera i a Copa Catalunya, Cerdanyola, el Sant Pere de Terrassa, que va pujar a EBA i amb el Cerdanyola, amb qui va aconseguir l’ascen de Segona a Primera. En les darreres temporades, Sánchez ha treballat dirigint equips de la base cadets i júniors del CB Cerdanyola amb qui ha aconseguit proclamar-se subcampió de Catalunya en categoria cadet.

Seccions:

Deixa un comentari