El FS Montcada es reforça amb gent jove de qualitat en el retorn a Tercera Estatal

Marc Hermosel, Marc Pérez i David Loinaz són les tres incorporacions a la plantilla, a la qual també han pujat els juvenil Àlex Vaca i Àlex Andrés

Marc Pérez amb la vicepresidenta del FS Montcada, Marifé García
FS Montcada
Marc Hermosel amb el president del FS Montcada, Diego Márquez
El porter David Loinaz amb membres de la directiva el dia de la seva presentació com a nou jugador del FS Montcada

El FS Montcada prepara la nova temporada amb el repte de fer un bon paper a la Tercera Nacional, categoria assolida aquest any de manera brillant. El tècnic Juanjo Amigo continua al capdavant del projecte, que s’ha reforçat amb diverses incorporacions. Han arribat de clubs de categoria superior tres jugadors: Marc Hermosel, ala esquerre provinent del Cerdanyola; Marc Pérez, tancament format a l’Industrias García, i el porter David Loinaz, de La Unió de Santa Coloma. “Hem buscat gent jove de molta qualitat”, ha comentat Amigo.

També han pujat del juvenil A Àlex Vaca i Àlex Andrés, que ja havien disputat alguns partits la campanya anterior amb el sènior A. En el capítol de baixes, marxen Bryan Flores, Toni López, Ízan Moreno i Mario Litrán. El nostre objectiu és fer-ho el millor possible, però som conscients que donar el salt a la Segona B serà molt complicat perquè han baixat molts equips per la reestructuració de la categoria”, ha argumentat l’entrenador.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari