La UB MiR aposta per potenciar el planter i pujar el primer equip a categories superiors

L’entitat va presentar aquest dimecres a la Casa de la Vila el projecte de la nova junta directiva, que seguirà encapçalada per Carles Vilalta

Pau i Alba són els dos jugadors de la UB MiR que van fer de models en la presentació de la nova equipació del club
Sílvia Alquézar
La nova junta directiva de la UB MiR es va fer una fotografia de família a les escales de la Casa de la Vila amb els dos jugadors del planter amb la nova equipació

La UB MiR aposta per potenciar el planter i pujar el primer equip a categories superiors. L’entitat va presentar aquest dimecres a la Casa de la Vila la nova directiva després del recent procés electoral que només ha comptat amb una única candidatura, encapçalada pel president dels últims quatre anys, Carles Vilalta. El directiu continuarà al càrrec amb una junta totalment renovada, on Gerard Trias serà el vicepresident; Julio Águila, el secretari, i Martí Velasco, el tresorer. Com a vocals, s’han incorporat al projecte Oriol i Daniel Sanchís, Àngel Orenes, Daniel Algar i Xavi López.

Volem enfortir el club amb una estructura més professionalitzada”, va comentar Vilalta, qui va posar de relleu la tasca que s’ha fet als darrers vuit anys després de la fusió de tot el bàsquet montcadenc “per tornar a recuperar la credibilitat i donar a conèixer la nova entitat”. En aquest sentit, el president va destacar la col·laboració en projectes de caire social que s’han dut a terme amb altres entitats del municipi. “El nostre compromís és seguir treballant en aquesta vessant, però volem fer un salt a nivell esportiu per recuperar les categories superiors d’etapes anteriors”, va dir Vilalta, tot afegint que serà un projecte a mig termini “perquè no volem caure en el parany d’hipotecar el club amb el fitxatge de jugadors”.

El director esportiu de la UB MiR, José Darwin Iglesias, va explicar alguns dels projectes que l’entitat té previst dur a terme la temporada vinent, com un campus de tecnificació al desembre i una estada a La Conreria per inaugurar els entrenaments. “Volem instaurar una manera de treballar comuna per a tots els equips i, alhora, promoure la implicació i el compromís dels jugadors amb el club”, va informar Iglesias, qui va avançar que l’objectiu és augmentar el nombre d’equips.

A l’acte també va assistir el nou entrenador del sènior A, Joaquín Sánchez, que arriba al club “amb moltes ganes i il·lusions per treballar”. El primer equip jugarà a Segona Catalana i tindrà una plantilla formada per 12 jugadors, 8 dels quals són de Montcada. “El sènior ha de ser el referent per a la resta de conjunts del club i m’agradaria que els seus components s’impliquessin amb les categories del planter”. Respecte als reptes esportius, Sánchez va garantir que “l’equip treballarà per intentar pujar de categoria o estar entre els primers, amb un joc que sigui capaç d’atraure els infants i les seves famílies”.

Nova equipació

La UB MiR va aprofitar l’acte per presentar la nova equipació de la pròxima temporada, de la marca Joma Sports. La samarreta principal manté el color blau i incorpora a l’esquena el nom de Montcada i el del jugador, a més de l’escut del municipi. “Reconec que a més d’una pista ens han preguntat d’on èrem perquè abans no apareixia el nom de la ciutat per enlloc. Anem per tot Catalunya i és una manera de projectar la imatge del municipi, va comentar Vilalta. D’altra banda, la segona equipació recupera el color verd per a la samarreta i el blanc per als pantalons. “Són els colors que històricament han identificat els equips del nostre municipi”, va concloure el president.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari