El CCTA torna a triomfar aquesta temporada

L’entitat local, amb seu a Can Piqué, ha quedat segona en el medaller, amb podis a tots els Campionats de Catalunya

Josep Sánchez ha aconseguit el triplet d'ors en la categoria de veterà arc nu
CCTA
El Club Català de Tir amb Arc (CCTA), amb seu a Can Piqué, ha tornat a triomfar aquesta temporada en ser el segon millor club de Catalunya al medaller, amb podis a totes les competicions en 3D, camp i camp a l’aire lliure. L’arquer més destacat ha estat Josep Sánchez, qui ha aconseguit el triplet d’ors en arc nu a la categoria de veterans als Campionats de Catalunya de les diferents modalitats. 
 
Aire lliure.
L’última cita del calendari va tenir lloc el 17 de juliol a Cerdanyola del Vallès, on Sánchez es va proclamar campió en aire lliure. Altres esportistes del club també van fer podi en aquesta especialitat, destacant la primera i segona posició de Montse Aguirre i Alicia Vargas, respectivament en longbow sènior femení; el primer lloc de Xavier Fernández i  el tercer, de Marc Coll a la categoria longbow sènior masculí; la segona posició de Javier Pérez, en instintiu veterà i el segon lloc de Félix Pérez en arc nu veterà.
 
3D
El CTTA va aconseguir un total de set medalles a la clausura de la temporada en 3D, que va tenir lloc a Castellnou del Bages l’11 de juliol. Els resultats més destacats van ser les primeres posicios per a Ariel Arrastia en arc nu sènior masculí ; Xavier Pérez, en longbow sènior, i Josep Sánchez, arc nu veterà masculí.
 
Camp
Cinc arquers del CCTA van pujar al podi al Campionat de Catalunya de tir de camp, disputat a Caldes de Montbui el passat 27 de juny. En longbow, les sèniors Alicia Vargas i Tania Martínez van ser primera i segona, respectivament. En la categoria d’homes, Juan José Ruiz va acabar al segon lloc i Xavier Fernàndez, al tercer. D’altra banda, en arc nu, Josep Sánchez es va proclamar campió en la categoria de veterà.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari