Alicia Vargas: El secret de tants èxits està en la constància

La nova presidenta del CCTA analitza els resultats i parla dels objectius de la nova junta

Alicia Vargas és la presidenta del CCTA i vocal a la directiva de la Federació Catalana de Tir amb Arc
CCTA
Alicia Vargas és la presidenta del CCTA des del passat mes de gener. La directiva té molts reptes en la seva etapa al capdavant d’un dels clubs de tir amb arc més importants de Catalunya, amb prop de 200 arquers i un equip en competició format per una trentena d’esportistes. Vargas també forma part de la directiva com a vocal de la Federació Catalana de Tir amb Arc.
 
Quin balanç fa de la temporada?
Estem molt contents perquè els resultats han estat excel·lents. El nostre club té molts arquers de qualitat en competició i això fa que estiguem sempre a la part alta del medaller.
 
Quin és el secret de tants èxits?
El secret és la constància. S’ha d’entrenar molt amb l’objectiu d’intentar superar-se. Un dels reptes de la nova junta és treballar per millorar la qualitat dels nostres arquers a través de jornades de tecnificació. El nostre paper és facilitar als socis la formació adient perquè el club creixi en qualitat i en quantitat.
 
També és la directora de l’escola del club. Quins projectes té? 
M’agradaria formar grups de tecnificació per a adults perquè puguin donar un pas més i millorar els resultats de cara a la campanya vinent. En aquesta línia, també vull intentar la creació d’un grup de dones de longbow. El més difícil és trobar tècnics de nivell.
 
A nivell d’instal·lacions, quins objectius s’ha marcat?
El club ha de vetllar per facilitar als seus socis unes instal·lacions òptimes per practicar totes les modalitats. La nostra assignatura pendent és que no disposem d’un equipament tancat. Hem sol·licitat una reunió amb l’Ajuntament per demanar-li la cessió d’una sala on poder practicar les modalitats indoor.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari