La UB MiR presenta el nou fitxatge Joel Rodríguez, amb experiència a la lliga EBA

La direcció tècnica considera que el jugador, de 29 anys, pot contribuir a augmentar el ritme i la intensitat a la pista

Joel Rodríguez, flanquejat pel vocal de la junta, Ángel Orenes, i el president, Carles Vilalta
Laura Grau

La UB MiR ha presentat el primer nou fitxatge per a l'equip sènior de cara a la propera temporada a Segona Catalana. Joel Rodríguez Epifanio té 29 anys i va jugar la darrera temporada al Barberà, tot i que ha passat la major part de la seva trajectòria esportiva al Vic, equip amb el qual va jugar a la lliga EBA. El jugador, que viu a Sant Andreu (Barcelona), comença una nova etapa en què vol continuar gaudint del bàsquet, esport que practica des dels 4 anys, però sense la pressió i les obligacions de categories superiors. "Vinc a gaudir del meu esport en un club on hi tinc molts amics i em sento com a casa", ha dit Joel, que es mostra il·lusionat i disposat a fer créixer l'equip, "aportant caràcter, direcció i polivalència", ha afegit. 

Joel farà les funcions de base i d'escolta i la seva experiència en categories més altes serà de gran ajut per al gruix de la plantilla, que té majoritàriament entre 20 i 21 anys. Així ho creu l'entrenador, Joaquín Sánchez, qui creu que el seu bagatge "ens permetrà augmentar el ritme i la intensitat a la pista". Per al president del club, Carles Vilalta, "és un luxe comptar amb un jugador d'aquest nivell, que reforça un equip competitiu amb possibilitats de pujar a Primera Catalana". En breu, el club anunciarà una nova incorporació al primer equip.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari