Èxit del torneig del Circuit Open Head disputat al Club Pàdel-Tennis MiR

La competició ha tingut lloc del 25 de juliol a l’1 d’agost, amb un total de 95 parelles participants

Alexia Márquez i Ona Hernández van ser les guanyadores de la Primera Categoria
Club Pàdel-Tennis MiR
Laia Pérez i Olga Pascual, del Pàdel MiR, van disputar la final de Tercera Categoria
Gerard Roca i Xavi Bartolomé es van endur el triomf a la Primera Categoria
Verónica Monje i Noelia Ibánez, del Pàdel MiR, van ser finalistes a la Primera categoria

El torneig organitzat pel Club Pàdel-Tennis MiR en el marc del Circuit Open Head promogut per la Federació Catalana ha estat tot un èxit. La competició ha tingut lloc entre el 25 de juliol i l’1 d’agost amb la inscripció d’un total de 95 parelles, de les quals 18 estaven formades per jugadors i jugadores de l’entitat local.

Resultats

A la Primera categoria masculina, els guanyadors han estat Gerard Roca i Xavi Bartolomé. A Primera femenina, les campiones han estat Alexia Márquez i Ona Hernández, que van superar a la final la parella Verónica Monje i Noelia Ibáñez, de Montcada i Reixac. A Tercera, les montcadenques Laia Pérez i Olga Pascual també van disputar la final, on van caure derrotades per la parella formada per Anna Garriga i Ana Casado. A la Tercera categoria masculina, Carlos Navarro i Jesús Iríbar Olmo es van endur el triomf final, mentre que a la Quarta categoria, els primers classificats van ser Carlos Reche i Roger Martínez.

El president del Club Pàdel-Tennis Mir, Ton Pérez, s’ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament del torneig, el primer que ha organitzat el club montcadenc d'aquest circuit. “Estem molt contents perquè ha estat un èxit. L’any vinent organitzarem un torneig més important ja que enguany tot ha funcionat molt bé”, ha comentat Pérez.