El CD Montcada comença a entrenar sense una plantilla tancada

Remo Forzinetti, Joaquín Medinilla ‘Pipa’ i Xavi Álvarez formen la tripleta tècnica

Forzinetti al centre, amb 'Pipa' Medinilla a la dreta, i Xavi Álvarez a l'esquerra
Lluís Maldonado
Remo Forzinetti és el nou entrenador del CD Montcada aquesta temporada
Remo Forzinetti és el nou entrenador del CD Montcada aquesta temporada.
Remo Forzinetti, i en segon pla 'Pipa' Medinilla,
Primer dia d'entrenaments del CD Montcada per definir els jugadors que formaran la plantilla al setembre
El nou projecte del Montcada a Segona Catalana comença des de zero. L’arribada a la banqueta de Remo Forzinetti al juliol ha marcat un canvi de cicle. Els verds han decidit renovar tota la plantilla, i només mantindran alguns jugadors que ja pertanyien a l’entitat. 
 
El club ha estat el primer a preparar la temporada. Durant aquestes dues setmanes d’agost la nova tripleta tècnica formada per Forzinetti, Joaquín Medinilla ‘Pipa’ i Xavi Álvarez i el treball de Jairo com a entrenador de porters provaran una trentena de jugadors per decidir quins formaran la plantilla de la propera temporada al setembre. “Comencem un projecte des de zero amb molta il·lusió”, ha reconegut el tècnic qui ha animat a l’afició a encomanar-se d’aquesta sensació: “Volem que la gent torni a venir a l’estadi i que faci costat a l’equip. Nosaltres ens comprometem a fer un treball seriós que estem convençuts que donarà al·legries”, ha afegit.
 
El joc de Forzinetti i ‘Pipa’ Medinilla es caracteritza per un futbol ofensiu i de toc ràpid: “Treballem per jugar un futbol de possessió de pilota, pressionant a dalt i sense por a sortir construint joc des de la defensa". Respecte al grup cinquè de Segona Catalana on està enquadrat el CD Montcada i el Sant Joan, el tècnic creu que “serà una lliga igualada, on segur que el Turó de la Peira estarà lluitant en la part alta”.
Seccions:

Deixa un comentari