‘Crec que podem donar guerra en una categoria que és molt complicada’

L’entrenador del sènior A del FS Montcada, Juanjo Amigo, confia que el seu equip faci un bon paper a la nova categoria

Les sessions preparatòries inclouen exercicis físics i també toc de pilota
Pilar Abián
Després d'aconseguir l'ascens de l'equip a Tercera Nacional, Juanjo Amigo aspira a estar a dalt de la classificació
L'equip està fent els primers entrenaments de la pretemporada a la pista del carrer Bonavista
El sènior A del FS Montcada ha iniciat la pretemporada aquesta setmana
La plantilla del primer equip està formada per una dotzena de jugadors
L'equip, atenent les directrius del preparador físic
Després d'aconseguir l'ascens de Divisió d'Honor Catalana a Tercera Nacional la passada temporada, el tècnic del sènior A del FS Montcada, Juanjo Amigo, aspira a assolir noves fites amb el seu equip. El repte no és gens fàcil tenint en compte que la competició és molt exigent i que l'equip ha tingut dues baixes importants d'última hora, Adil –un dels golejadors del conjunt– i el porter Adri, que han fixat per altres clubs.
 
Què suposen aquestes baixes per a l'equip?
Òbviament han afectat els nostres plans i fan que no poguem arrencar amb tot el que havíem demanat inicialment. Per sort, com vaig sol·licitar tenir tres porters, malgrat la marxa d'Adri la porteria la tenim coberta. Però amb el lloc d'Adil, a l'ala esquerra, no passa el mateix. D'una plantilla amb 14 ens quedem amb 12 però, no obstant això, crec que està força equilibrada i que podem donar guerra en una categoria que és complicada.
Encara hi ha possibilitat de sumar noves incorporacions?
En principi, sí, tot i que, a priori, no tenim cap nou fitxatge en perspectiva. Si n'arriba, perfecte però, ara per ara, donem la plantilla per tancada. Amb els que som, podem competir tranquil·lament. Em preocupava que la lliga comencés a mitjans de  setembre però arrencarà a principi d'octubre o sigui que hi ha prou marge per preparar-nos tant des del punt de vista físic com tàctic.
La nova categoria és força exigent.
Així és. N'hi ha molts equips de segona B que han baixat i d'altres de Tercera que la temporada passada van lluitar per pujar. En aquesta categoria el ritme de pilota no és el mateix que a la Divisió d'Honor, qualsevol errada et costa un gol i els partits es poden decidir pels petits detalls. És un gran salt per a l'equip, per això hem de guanyar velocitat, tant en atac com en defensa. Ens queda un treball llarg durant la pretemporada però confio molt en la plantilla.
Què els demana als seus homes?
Jo sóc molt ambiciós i vull lluitar per tot. Fins que matemàticament no sigui impossible, lluitarem per estar a dalt. Després veurem què passa, però el meu equip ha de donar-ho tot. Als jugadors els demano compromís total i màxima exigència. Encara que no siguem professionals, vull que treballin i es cuidin com a tals i que ho donin tot per l'equip. Ells estan convençuts, igual que el cos tècnic, que aquest club ha d'estar més amunt.

Tindran marge per adaptar-se a la categoria?

No ens el podem permetre. La pretemporada serà dura perquè hem de començar al 100% i aconseguir el major nombre de victòries possible. Jo calculo que per salvar la categoria necessitem 33 punts però lluitarem per sumar-ne molts més. El primer amistós el jugarem aquest dissabte contra el juvenil, després d'una triple sessió entrenament, i les properes setmanes també hem previst jugar amb la Penya Esplugues, el Pou Escorial i l'Alforja.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari