El PSC fa una crida al diàleg i l’enteniment entre l’entitats que promouen el futbol base

Els socialistes aposten per un projecte cohesionat, a l’igual que el govern municipal

Davant la mala maror generada pel repartiment d'espais d'entrenament entre les dues entitats que aquesta poropera temporada tenen equips de futbol base –el FB Montcada i el recentment creat FB Sant Joan Atlètic– el primer secretari de l'executiva local i regidor a l'Ajuntament, Bartolo Egea, s'ha reunit amb representants d'ambdós col·lectius per saber els motius que han dut a la creació d'una segona escola. A través d'un comunicat, el PSC expressa la seva aposta pel "diàleg i l'enteniment entre les parts" i per la unió. "Els socialistes volem un projecte cohesionat que posi al centre als nens, les nenes i els joves, que faci de Montcada i Reixac un exemple a nivell esportiu", assenyala el partit en el seu escrit.

La formació també afegeix que la convivència i el respecte han de ser la base pel retrobament entre les parts i que tots els partits representats al Ple han de posar de la seva part per trobar una solució que no deixi cap infant o joves sense practicar l'esport que desitja. "Hem de ser conscients que tots hem comès errors, ha faltat més diàleg, baixar el to i menys imposicions amb decrets o l'aplicació de les ordenances", considera el PSC, que aprofita el seu comunicat per desitjar una bona temporada a ambdues entitats "amb esportivitat i rivalitat sanes".

 

Reacció del govern

Per al regidor d'Esports, Gerard Garrido (ERC), el comunicat del PSC va en la línia del que ja va dir el govern quan va anunciar els nous horaris d'entrenament als camps de futbol, ara que hi ha més equips del planter. "Està bé que l'oposició parli de diàleg perquè això significa que aposta per la feina feta per aquest govern ja que ens vam reunir vàries vegades amb les entitats esportives implicades per intentar consensuar una proposta; malauradament no va ser possible arribar a un acord i com a Ajuntament hem hagut de prendre la decisió final", ha explicat l'edil. Garrido ha reiterat que la prioritat de l'executiu és que els infants i joves que ho vulguin puguin jugar a futbol a les instal·lacions municipals i que hi hagi cordialitat i cohesió al futbol base de Montcada. "Al setembre volem tornar a reunir-nos amb les entitats per treballar en aquest sentit", ha assegurat el regidor.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari