Sergio González, un dels 16 jugadors seleccionats per al Mundial

El campionat es disputarà a Lituània a partir del 12 de setembre

González jugarà aquest setembre per primer cop un Mundial
Rubén Robles

Sergio González ha entrat finalment a la convocatòria de la selecció espanyola per al Campionat del món de futbol sala que es jugarà a Lituània a partir del 12 de setembre i fins al 3 d'octubre. El montcadenc, que ha participat als partits preparatoris, forma part de la delegació de 16 futbolistes que dirigirà el tècnic Fede Vidal integrada per Jesús Herrero, Ortiz, Marc Tolrà, Raúl Gómez, Solano, Adolfo, Bebe, Adri Chino, Juanjo, Didac, Raúl Campos, Raya, Mellado, Borja i el propi González. L'equip aspira ha assolit el que seria el tercer Mundial per a Espanya.

 

Trajectòria

González, de 24 anys, va iniciar la seva carrera esportiva al FS Montcada on va jugar des de la temporada 2002-2003 fins al 2006. Posteriorment va entrar a les categories inferiors del FC Barcelona fins al 2010, quan va passar a  l'AE Les Corts. Del 2013 al 2016 va defensar la samarreta del Catgas Energía Santa Coloma, equip amb què va debutar a la Primera Divisió amb 18 anys. La temporada 2016-2017, González va tornar a la disciplina del club blaugrana jugant tant al B com al primer equip. De l'estiu del 2017 fins al 2020, durant tres temporades, el montcadenc va fitxar pel Ribera Navarra FS fins que l'any passat va signar contracte amb el seu actual equip, el manxec Viña Albali Valdepeñas.

Pel que fa al combinat espanyol, González ha estat internacional amb les seleccions sots-18, sots-19, sots-21 i absoluta. Entre els títols assolits al llarg de la seva carrera esportiva, hi ha el Campionat de la lliga regular de Segona Divisió la temporada 2016/17 i, en dues ocasions, el Campionat d'Espanya Juvenil. D'altra banda, al desembre del 2018 el montcadenc fa ser finalista al premi al millor jugador del món sots-23, obtenint la cinquena millor puntuació dels 10 futbolistes que optaven al guardó que finalment s'endugué Ferran Aguilera (Pozo Murcia).

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari