‘Hem creat un equip nou des de zero’

Dani Busquets s’estrena a la banqueta de la UD Sant María A

Dani Busquets compaginarà aquesta temporada les tasques d'entrenador del Santa María A i la coordinació del FB Montcada
Raül Rivas
Dani Busquets dirigint un dels entrenaments de la UD Santa María A, a l'estadi de la Ferreria
Dani Busquets s'ha fet càrrec del primer equip de la UD Santa María

El primer equip de la UD Santa María va iniciar els entrenaments el passat 23 d’agost amb l’objeciu de preparar la nova temporada. El sènior A compta enguany amb un nou tècnic, Dani Busquets, que compaginarà la tasca d’entrenador amb la de coordinador del FB Montcada. Aquest cap de setmana, el conjunt de Terra Nostra ha jugat dos partits amistosos amb sengles derrotes contra el Barcino (2-0) i l’Alzamora (3-2). El Santa María A ha quedat enquadrat al grup 14 de Tercera Catalana i debutarà el 2 d’octubre al camp del Sant Quirze B. laveu.cat ha parlat amb Busquets sobre els objectius de la nova campanya.

 

Quin és l’objectiu del Santa María aquesta temporada?

El principal objectiu és competir al màxim i després els resultats ens posarà al lloc que ens pertoqui.

 

Què veurem en aquest nou Santa María?

Veurem moltes cares noves. En aquest nou Santa María hem reclutat una desena de jugadors que porten amb mi des que són cadets al FB Montcada. Hem hagut de fer un equip nou des de zero perquè tots els jugadors de la temporada passada, excepte el porter, van marxar.

 

Sempre has entrenat a equips del futbol base i ara dones el salt al futbol amateur. Com ho afrontes?

Amb molta il·lusió i ganes de treballar, com sempre. Seguiré amb la mateixa filosofia que al FB Montcada, ja que el meu objectiu és que els jugadors surtin motivats al camp de futbol. Aplicaré les mateixes ganes i intensitat de sempre.

 

Tenies diferents opcions d’entrenar a equips de més categoria. Per què has decidit entrenar el Santa María?

He decidit quedar-me i fer tot el possible perquè el Santa Maria continuï endavant, ja que fer un equip des de zero és molt complicat. Hem incorporat 10 jugadors que acabaven la seva etapa de juvenils al FB Montcada i hem fitxat 11 futbolistes més d’altres clubs. M’he quedat al Santa María perquè és casa meva. Tenia ofertes de Tercera i una categoria superior, però les he descartades perquè la meva prioritat és ajudar el futbol montcadenc.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari