‘L’objectiu és fer estructura i equip per anar creixent’

Arnau Jaumandreu és el nou tècnic del sènior A del FB Montcada, que jugarà el seu primer amistós l’11 de setembre al camp del Levante Las Planas

El tècnic Arnau Jaumandreu (esquerra) amb el coordinador del FB Montcada, Dani Busquets
Raül Rivas
El FB Montcada femení entrena i juga aquesta temporada a l'estadi de la Ferreria

El sènior femení A del FB Montcada va iniciar la pretemporada el 23 d’agost sota les ordres del nou tècnic, Arnau Jaumandreu, amb una dilatada experiència al futbol femení. L’equip debutarà a la lliga de Primera Divisió Catalana el pròxim 19 de setembre al camp del Figueres, un dels rivals forts del grup. ‘laveu.cat’ ha entrevistat el nou responsable del conjunt montcadenc.

Té una àmplia experiència al futbol femení català, on ha entrenat equips com el Sant Cugat, el Cerdanyola i el Mercantil. Per què ha decidit agafar la direcció de la banqueta al FB Montcada femení?

Anys anteriors ja em van intentar fitxar, i aquest any em van tornar a trucar. Tenia altres ofertes, però em va seduir més el que m’oferien aquí, ja que és un projecte que m’ho puc fer meu.

La temporada passada l’equip, amb jugadores molt joves, va acabar a l’última posició. Ha fet moltes incorporacions? Té la plantilla tancada?

No hi ha hagut baixes perquè de l’any passat s’han quedat poques jugadores. Hem pujat algunes futbolistes del sènior B i també hem fet fitxatges d’altres clubs. L’objectiu és crear una estructura i un equip per tal de canviar el nom i la imatge del Montcada i, a partir de l’any vinent, anat creixent.

Quin estil característic li donarà a l'equip?

Volem ser un equip competitiu. A mi m’agrada sortir a per totes i després el nostre nivell ens posarà al lloc que ens pertoqui, però no sortirem a passejar-nos sinó a guanyar i després, depèn del nivell dels equips contraris, sumarem els tres punts o no.

A partir d’aquesta temporada, el sènior femení jugarà a l’estadi de la Ferreria. Quin és el motiu d’aquest canvi?

Vaig decidir traslladar l’equip de Can Sant Joan a l’estadi de la Ferreria perquè m’agrada dominar els partits i tenir el control de la pilota.

Com ha començat la pretemporada?

El primer partit que havíem de jugar el 4 de setembre no el vam poder jugar perquè no li anava bé al Cabrera. El primer amistós el disputarem el dia 11 contra el Levante Las Planas i després ja comencem la lliga, per tant, els primers partits seran com part de la pretemporada, però sortirem a per totes i no renunciarem a guanyar.

Com veu el grup i els equips que us han tocat?

Jo crec que lluitarem per mantenir la categoria. Hi ha equips que s’han reforçat i d’altres que han pujat com el Torelló, el Sant Gabriel i el Women’s. Hi ha 6 o 7 equips que estaran per sobre, la resta ja veurem.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari