El jugador internacional Antonio García visita el campus del CH La Salle Montcada

El lateral del BM Granollers ha guanyat la medalla de bronze amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Tòquio

Les més petites del campus d'handbol també han volgut tenir un record de la visita d'Antonio García
Sílvia Alquézar
Molts infants han volgut tocar la medalla de bronze que Antonio García va guanyar als Jocs Olímpics de Tòquio aquest estiu
Els participants del campus d'handbol de La Salle s'han fet una fotografia de família amb Antonio García i la resta del cos tècnic del club montcadenc

El campus d’handbol que el CH La Salle Montcada ha organitzat aquesta setmana a l’escola del mateix nom ha finalitzat aquest divendres amb una visita molt especial. El jugador internacional Antonio García, del BM Granollers i guanyador d’una medalla de bronze amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Tòquio, ha explicat la seva experiència professional als participants de l’estada formativa. El lateral ha fet una xerrada a la canalla, on ha destacat que l’única manera de millorar és gaudir del dia a dia perquè l’important és el camí”. García també ha compartit alguns moments a la pista amb els infants, als quals els ha ensenyat la medalla de bronze aconseguida a l’última cita olímpica.

Em fa molta il·lusió arribar a un lloc i veure tants nois i noies jugant a handbol, això vol dir que s’està treballant molt bé. Tots sabem que La Sallé és una entitat amb una gran tradició en aquest esport. Tant de bo hi haguessin més clubs com aquest”, ha destacat García, qui encara té dos anys de contracte amb el BM Granollers. “La medalla de bronze és el premi a molts anys de treball”, ha manifestat García, amb un gran palmarès on també destaquen el campionat del món aconseguit el 2013 i les medalles de plata i bronze a l’Europeu, els anys 2016 i 2014, respectivament. El jugador de la Llagosta, de 37 anys, ha estat escollit millor lateral de la Lliga Asobal els anys 2021, 2012 i 2011.

El director del campus d’handbol ha estat Borja Lancina, amic i excompany d’Antonio García al BM Granollers que aquest any ha fitxat pel primer equip de La Salle, a la Primera Estatal. Lancina jugarà al sènior A i també serà el responsable de la preparació física de tots els equips del club montcadenc. “El nostre objectiu és ampliar el nombre de jugadors del planter per tenir una bona base i una sòlida estructura per tal que, d’aquí a uns anys, puguin jugar als equip de l’entitat”, ha manifestat el jugador, qui també ha parlat dels reptes del primer equip: “Hem creat un bloc potent i tothom ens dona com a favorits, però ho hem de demostrar a la pista. La idea és quedar de mitja taula cap amunt”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari