‘Tenim un equip compensat, amb gent jove i vuit jugadors de Montcada’

Joaquín Sánchez s’estrena aquesta temporada a la banqueta del sènior A de la UB MiR

Ricard Lozano controla la pilota davant d'un jugador de l'Espanyol al matx amistós disputat al pavelló Miquel Poblet
Mario Azañedo

La UB MiR segueix escalfant motors de cara al seu debut a la Segona Catalana, el pròxim 25 de setembre a la pista del Lliçà d’Amunt. El conjunt blau va disputar diumenge un partit amistós contra l’Espanyol, de Copa Catalunya, amb derrota local per 59 a 69. Joaquín Sánchez s’estrena a la banqueta de la UB MiR, que també ha incorporat diversos jugadors amb l’objectiu d’intentar assolir l’ascens a Primera.

Quin és l’objectiu del primer equip de la UB MiR aquesta temporada?

De moment, l’objectiu és que els jugadors estiguin còmodes a la pista, a veure com comencem. La idea és estar a dalt de tot a la classificació, però tampoc tornar-nos bojos amb aquest repte. El prioritari és fer un bon bloc entre tots, que sigui capaç de competir tots els partits per estar entre els primers de la taula.

Com veu l’ascens a Primera Catalana?

No és gens fàcil, tenint en compte que al llarg de la temporada sempre hi ha condicionants com lesions o temes laborals de jugadors perquè la Segona Catalana és una categoria amateur.

Ja teniu tancada la plantilla?

Sí, des del mes de juliol. És un equip compensat, amb gent jove, vuit jugadors de Montcada.

Com veu el grup que us ha tocat a la lliga?

A causa de l’aturada de les competicions per la pandèmia, la veritat és que les referències són poques. El Sant Adrià pot ser un dels rivals forts, però no podem comparar amb res de l’any passat perquè no hi havia classificacions ni partits oficials.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari