‘El nostre objectiu és pujar a Primera Catalana’

Víctor Corral continua a la banqueta del CH La Salle per segona temporada consecutiva

Víctor Corral dirigeix el sènior femení del CH La Salle, a Segona Catalana
Sílvia Alquézar

El montcadenc Víctor Corral continua per segon any consecutiu a la banqueta del sènior femení del CH La Salle, enquadrat al grup B de Segona Catalana. ‘laveu.cat’ ha parlat amb el tècnic dels reptes de la nova temporada.

Quin és l’objectiu de la nova temporada?

La nostra idea és pujar a Primera Catalana. La temporada passada va ser molt atípica a causa de les restriccions anticovid, però esperem que aquest any tot es normalitzi i poguem competir.

La plantilla presenta molts canvis respecte l’any passat?

Han marxat quatre jugadores per motius diversos –Yaiza, Naroa, Patri i Mireia–, però hem fitxat Isis Vila (pivot) i Yanire (primera línia). A més, han pujat quatre juvenils: la pivot Noemí i les primeres línies Nerea, Laura i Érika. Tenim un equip molt jove i de qualitat.

Serà difícil aconseguir l’ascens?

Sempre és complicat pujar de categoria. Els dos primers fan fases i del top 4 ascendeixen els tres primers. El nostre objectiu és continuar amb el treball de l’any passat. Som un equip jove, amb molt de ritme, que corre totes les transicions i amb defenses obertes per sortir al contraatac. Hem d’aprofitar la nostra joventut per imprimir molt de ritme als partits.

Coneix els rivals?

La veritat és que no perquè la majoria són nous, són juvenils que acaben de pujar a sèniors. Crec que amb la qualitat que tenim i el treball que portem estarem a dalt segur.

El CH La Salle té equips femenins a totes les categories?

Sí, s’està treballant molt bé i tenim conjunts en tota l’etapa formativa a més amb bastantes jugadores i de qualitat. Enguany, algunes jugadores del juvenil les cridarem al llarg de la temporada per entrar en la dinàmica del sènior.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari