El FS Montcada treu un meritori empat a un gol a la pista del Canet

El tècnic, Juanjo Amigo, destaca ‘el partidàs i el gran nivell’ del seu equip

El FS Montcada va jugar a un gran nivell a la pista del Canet
Laura Grau

El primer equip del FS Montcada va treure un meritori empat el passat dissabte en la seva visita a la difícil pista del Canet, on va empatar a un gol. El rival es va avançar en el marcador al minut 18, però els montcadencs van igualar l’electrònic al 20 amb un gol de Marc.

L’entrenador, Juanjo Amigo, ha destacat “el partidàs” que va fer el seu conjunt a Canet, tot afegint que “la plantilla ha competit a un gran nivell i s’ha deixat l’ànima per treure un resultat positiu”. El FS Montcada va disposar de nombroses ocasions a la primera part per posar-se per davant en el marcador, però “en l’únic error de marca que vam cometre van aconseguir marcar”. Respecte al segon període, Amigo considera que el seu equip va ser més atrevit, però l’expulsió de Vaca per doble targeta groga quan s’havien jugat pocs minuts va condicionar el desenvolupament de la resta de l’enfrontament. “L’equip va defensar a la perfecció, amb juvenils –Iker i Rubén– que van jugar a un nivell altíssim. Fins i tot, vam tenir oportunitats per posar-nos pre davant, però no vam estar encertats”, ha comentat l’entrenador, qui ha també ha lloat la gran actuació del porter Loinaz.

El FS Montcada jugarà el pròxim dissabte a la pista del Sant Joan de Vilassar, el desè classificat del grup 3 de la Tercera Nacional, amb 3 punts. Per contra, el conjunt montcadenc ocupa la tretzena posició, amb un empat i una derrota a les dues primeres jornades.

Seccions:

Deixa un comentari