Segon triomf de la UB MiR

L’equip de Joaquim Sánchez s’imposa a Vilanova del Vallès per 47-75

La UB MiR ha sumat dues victòries a la lliga, totes dues fora de casa
Arxiu/ Mario Azañedo

La UB MiR va sumar la segona victòria de la temporada en vèncer a la pista del Vilanova del Vallès per 47 a 72. El conjunt de Joaquim Sánchez va començar bé, amb un parcial d’11 a 28 i de 12 a 19 als dos primers quarts. A la represa, el tercer quart va ser per als locals (14-11), però l’últim se’l va adjudicar també el club blau per 10 a 14.

Vam jugar molt bé al primer temps, que ens va permetre deixar bastant sentenciat el matx. Aquest és el joc que busquem, el que ens ha de marcar el camí per continuar treballant”, ha indicat l’entrenador, qui ha destacat “el gran nivell defensiu, l’efectivitat en atac i el bon equilibrir entre el joc exterior i interior”. Els màxim anotadors del matx van ser Marc Jané i Roger Gómez, amb 14 punts cadascun, destacant també l’aportació de Víctor Martínez tant en atac com en defensa. 

La UB MiR es troba a la quarta posició, amb dues victòries i una derrota. El conjunt blau jugarà diumenge al pavelló Miquel Poblet (18h) contra el Sant Celoni, penúltim amb cap victòria.

Seccions:

Deixa un comentari