Moltes ganes i il·lusió al primer derbi en pandèmia entre el CD Montcada i la UE Sant Joan Atlètic

L’estadi de la Ferreria acollirà aquest diumenge la quarta jornada de lliga en un matx de màxima rivalitat (12h)

L’estadi de la Ferreria acollirà aquest diumenge (12h) el primer derbi montcadenc de Segona Catalana des que ha esclatat la pandèmia. El CD Montcada i la UE Sant Joan Atlètic, enquadrats al grup 5, s’enfrontaran en la quarta jornada de lliga en un matx de màxima rivalitat que no es produïa des de la temporada 2019-2020, amb victòria per al conjunt de Can Sant Joan als dos partits.

Aquesta temporada, el CD Montcada ha sumat un punt a domicili a les tres primeres jornades, mentre que el Sant Joan en té quatre amb un empat i un triomf, aconseguits a casa. Ambdós equips arriben al matx amb moltes ganes d’oferir un bon espectacle futbolístic a l’afició. Tant el tècnic del CD Montcada, Remo Forzinetti, com el del Sant Joan, Rubén López ‘Turu’, coincideixen a destacar que els derbis són partits molt especials. “Hi ha en joc tres punts com a qualsevol altre matx, però la rivalitat i l’ambient fa que es visqui diferent”, ha indicat Forzinetti, qui ha afegit que el seu equip, amb una plantilla totalment renovada, segueix millorant cada jornada: «Esperem que per fi arribi una victòria i, si és en el derbi, molt millor, és clar».

L’entrenador de la UE Sant Joan Atlètic viurà aquest derbi d’una manera molt diferent als que ha participat anteriorment com a jugador del club de Can Sant Joan. «Serà el meu primer derbi com a tècnic; a dins del camp es viu una altra tensió, però estic igual de motivat. Aquest matx és la festa del futbol montcadenc, però hem de pensar que és un partit més de lliga», ha comentat ‘Turu’, qui considera queaquest tipus d’enfrontaments són sempre molt igualats i, normalment, es decideixen en els petits detalls”.

Esportivitat

Els dos clubs locals han fet una crida a l’afició perquè gaudeixi del partit amb esportivitat. Per al capità del CD Montcada, Rodrigo Esmail, «el més important és que la gent vingui a disfrutar d’un derbi després de tant de temps sense jugar per la pandèmia». En aquest sentit també s’ha manifestat el capità de la UE Sant Joan Atlètic, Albert Jiménez, qui ha remarcat que l’objectiu principal és que els seguidors s’ho passin bé amb esportivitat i siguin conscients que només és un partit de futbol”. La situació actual de la pandèmia permet tenir el 100% de l’aforament a l’estadi de la Ferreria. Els aficionats hauran de portar la mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat.

Seccions:

Deixa un comentari