El FS Montcada presenta els equips aquest diumenge abans del matx contra l’Eixample

En futbol, el CD Montcada juga contra el Lloreda a casa i la UE Sant Joan Atlètic es desplaça a Masnou. En bàsquet, la UB MiR s’enfronta a Les Franqueses a domicili

La UB MiR té un partit complicat a Les Franqueses
Sílvia Alquézar
El FS Montcada intentarà sumar el primer triomf a casa contra l'Eixample
Dissabte tindrà lloc el derbi juvenil de Divisió d'Honor Estatal entre el FS Ripollet i el FS Montcada
El CD Montcada juga a casa, mentre que la UE Sant Joan Atlètic es desplaça a Masnou

Futbol sala

El FS Montcada té un partit complicat aquest diumenge (19h) al pavelló Miquel Poblet amb la visita de l’Eixample, el quart classificat al grup 1 de Tercera Nacional, amb 13 punts. Els locals arriben amb la moral reforçada després d’haver aconseguit la primera victòria a la lliga en vèncer a la pista del FS Gràcia. “El triomf és un inici que ens dona confiança per seguir treballant en aquesta línia i, si la sort ens acompanya, començar a encadenar resultats positius”, argumenta el tècnic, Juanjo Amigo.

A la Divisió d’Honor Catalana, el femení del FS Montcada jugarà diumenge (19.30h) a la pista del Vilatorrada. D’altra banda, el juvenil A disputarà dissabte (16h) el derbi vallesà de la Divisió d’Honor Estatal a la pista del Ripollet, ambdós empatats a 12 punts. A Primera Divisió, l’AE Can Cuyàs intentarà sumar diumenge (12.30h) la primera victòria de la lliga contra el Montmeló a la pista del barri. A Segona, el FB Montcada visita diumenge (10.30h) la pista del Merinals i l’AE Can Cuyàs es desplaça diumenge (16h) a Can Deu, a Sabadell.

Futbol

A Segona Catalana, el CD Montcada rep diumenge (12h) a l’estadi de la Ferreria el Lloreda, un rival de la zona baixa amb 7 punts, mentre que el club verd en té 5 a l’antepenúltima posició. “Soc positiu, perquè l’equip entrena bé durant la setmana. Seria molt important sumar els punts i sortir de la part baixa”, ha comentat el tècnic, Remo Forzinetti. D’altra banda, la UE Sant Joan Atlètic, també al grup 5, jugarà diumenge (12h) a Masnou.

A Tercera Catalana, la UD Santa María s’enfronta aquest dissabte (18h) al Santa Perpètua, a l’estadi de la Ferreria. Ambdós equips es troben a la zona mitjana del seu grup, els perpetuencs al vuitè lloc, amb 11 punts, i els montcadencs, amb 9, al novè. “La lliga és molt igualada i qualsevol equip pot guanyar o perdre. Nosaltres hem de ser forts a l’estadi. Aquests últimes jornades, estem patint molt en defensa perquè tenim moltes baixes per lesió i no tenim centrals. Seria molt important que aquest triomf es quedés a casa”, ha manifestat el tècnic, Daniel Busquets, que no podrà comptar tampoc amb David Fernández i Hamza El Halou, sancionats amb un partit de suspensió per dues targetes grogues al darrer matx.

En femení, el FB Montcada, a Primera Divisió, jugarà diumenge (19.30h) al camp del Seagull i la UE Sant Joan At, a Segona, visitarà diumenge (12h) el camp del Cabrera.

Bàsquet

La UB MiR, al quart lloc del seu grup a Segona Catalana, buscarà diumenge (17.45h) retrobar-se amb la victòria a la pista de les Franqueses, el segon classificat amb sis victòries i una derrota. El conjunt de Joaquim Sánchez, amb baixes importants, ve d’encaixar dues derrotes consecutives contra el Minguella, actual líder imbatut, i La Garriga. “Estem millorant amb certs detalls, però necessitem fer un pas endavant amb aquests equips”, ha indicat el tècnic.

Seccions:

Deixa un comentari