El CH La Salle exhibeix la seva força amb 18 equips i més de 250 jugadors

La presentació de la nova temporada s’ha fet aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet

D'esquerra a dreta, el president de la Federació Catalana d'Handbol, el regidor d'Esports i el president del CH La Salle
Sílvia Alquézar
Els jugadors i jugadores del CH La Salle d'aquesta temporada durant la presentació al Miquel Poblet
Els jugadors i jugadores del sèniors han fet un passadís per on han desfilat la resta de components del club
Jugadors del CH La Salle picant de mans com a mostra de companyonia entre els diferents equips de l'entitat
Enguany, el CH La Salle Montcada té 18 equips i més de 250 jugadors

El CH La Salle passa per un moment dolç en la seva llarga trajectòria com a entitat esportiva a Montcada i Reixac. En un acte fet al pavelló Miquel Poblet, el club d’handbol ha exhibit aquest diumenge la seva força davant l’afició local durant la presentació de tots els equips. La Salle compta aquesta temporada amb un total de 18 conjunts –10 masculins, 7 femenins i 1 mixte– i més de 250 jugadors i jugadores de totes les categories entre el planter i els sèniors.

La festa ha començat amb la presentació dels dos màxims representants de l’entitat. El primer equip masculí està consolidat des de fa més d’una dècada a la Primera Estatal i el femení juga a Segona Catalana. Els jugadors i les jugadores sèniors han fet un passadís a la pista per on han desfilat un a un els components de la resta de conjunts, acompanyats d’una música que ha escollit cada plantilla.

En el torn de parlaments, el president del CH La Salle, Josep Maresma, ha mostrat la seva alegria per tornar a recuperar l’activitat i la festa d’inici de la temporada. El responsable del club ha destacat la gran quantitat de jugadors i jugadores que formen part de l’entitat. «És un goig veure tants esportistes, especialment de la base. Enguany, tenim a l’escola una setantena d’infants», ha manifestat Maresma, qui ha afegit que l’objectiu del club és «continuar creixent». Maresma ha agraït el suport i el compromís de l’afició i de les famílies i ha demanat als nous fitxatges arribats aquesta temporada «que s’integrin en l’entitat per fer-la més gran».

A l’acte també ha assistit el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, qui ha felicitat el club montcadenc per la seva feina. «Estic gratament sorprès. És impressionant veure la quantitat d’equips que teniu, molts d’ells femenins, i aquest fet també és molt important. Me’n porto una imatge brutal del club, aquest és el camí». Fort també ha tingut unes paraules d’agraïment per a les famílies «pel vostre compromís i aposta perquè la canalla entreni i porti un estil de vida saludable». La presentació ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Salvador Serratosa (ERC), qui ha donat les gràcies al CH La Salle «per deixar-nos participar en aquest dia tan especial. Teniu un tresor, amb tants equips i jugadors». L’edil ha desitjat molta sort a tots els conjunts, tot destacant el bon paper del sènior masculí a Primera Nacional i enviant un missatge d’optimisme al sènior femení perquè pugui assolir l’objectiu de l’ascens.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari