El FS Montcada surt de la part baixa gràcies al segon triomf consecutiu

El conjunt de Juanjo Amigo s’imposa a l’Eixample per 6-2. El sènior femení perd a Vilatorrada (2-1) i el juvenil A guanya el derbi contra el Ripollet (5-6)

Joan Paredes va fer dos gols contra l'Eixample
Arxiu/ Sílvia Alquézar

El FS Montcada ha sortit de la zona de descens al grup 1 de la Tercera Nacional, després d’aconseguir la segona victòria consecutiva a la lliga. El conjunt de Juanjo Amigo es va imposar a l’Eixample, a la part alta de la classificació, per un clar 6 a 2 en un matx molt complet i seriós dels montcadencs. Àlex va inaugurar el marcador al minut 4 i Marc Cárdenas va fer el segon al 9. El rival va retallar diferències amb un gol en pròpia porta a la jugada següent i, abans del descans, va aconseguir neutralitzar l’avantatge local amb un gol al 12. A la represa, Joan Carles Paredes va fer el 3-2 en el 18, Àlex Andrés va marcar el 4-2 (22’), Marc va fer el 5-2 (30’) i va tancar el capítol golejador Paredes amb el 6-2 (35’).

El tècnic s’ha mostrat molt content amb la victòria: “El nostre equip va ser molt superior al rival i, per fi, vam poder rematar la feina a la porteria”, ha comentat Amigo, qui ha destacat que els seus jugadors “no van donar opció al rival i, gràcies al treball en equip, sempre hem tingut el control del matx”. L’entrenador ha volgut remarcar que “cal seguir treballant així per seguir millorant i sumant de 3 en 3”. El FS Montcada ha pujat fins a l’onzena posició, amb 9 punts. La pròxima jornada, el conjunt local té un desplaçament complicat amb la visita a la pista de la Unión Santa Coloma, el setè classificat, amb 11 punts. El matx es disputarà dissabte, a les 18h.

Sènior femení

El FS Montcada va perdre contra el Vilatorrada per 2-1 en un matx on les jugadores de Xavi Romeo van inaugurar el marcador amb un gol d'Andrea Jiménez, al minut 4. El rival va empatar al minut 8 i, a la represa, va fer el de la victòria al 34. Les montcadenques s'han situat a la desena posició a la Divisió d'Honor Catalana, amb 10 punts. El pròxim dissabte, l'equip jugarà al Miquel Poblet (17.20h) contra el Santa Andreu Les Glòries, el líder, amb 21 punts.

Juvenil A

Gran victòria del FS Montcada en el derbi vallesà del grup 3 de la Divisió d'Honor Estatal en guanyar a la pista del FS Ripollet per 5-6. "Va ser un matx molt igualat. Estic molt content amb el triomf i el nivell exhibit. No vam anar per darrera en el marcador en cap moment", ha destacat el tècnic, Darío Martínez, qui opina que el seu equip va ser millor que el rival a la primera part. "A la segona, vam renunciar força a la pilota, però vam saber defensar el marcador a favor i endur-nos la victòria".

El FS Montcada ocupa la novena posició, amb 15 punts. El pròxim dissabte, el juvenil A rebrà la visita del CN Sabadell, onzè amb 3 punts menys que els montcadencs. "És un rival de la nostra lliga que no ha tingut tan bon inici de lliga com s'esperava. Sé que tenen un gran nivell i que ens ho posaran molt difícil", ha manifestat l'entrenador.