La UE Sant Joan, indignada amb l’arbitratge del partit a Masnou (2-2)

Als montcadencs se’ls va escapar el triomf amb un gol al darrer minut després d’una jugada polèmica. D’altra banda, el CD Montcada perd contra el Lloreda (2-4) un matx condicionat per l’expulsió del porter verd al minut 40

La UE Sant Joan i el CD Montcada juguen al grup 5 de Segona Catalana
Arxiu/ Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan va empatar a 2 en la seva visita al camp del Masnou en la vuitena jornada del grup 5 de Segona Catalana. El conjunt montcadenc va acabar el partit amb un sabor agredolç després d’encaixar el gol que suposaria l’empat de l’equip contrari al minut 89. Aquest es va produir seguit d’una acció polèmica on l’àrbitre va xiular falta a favor del CD Masnou i va ser el linier qui rectificaria per, finalment, cedir la pilota al Masnou, que no va desaprofitar l’oportunitat a pilota parada per igualar el resultat.

El Sant Joan es va avançar en el marcador amb un gol matiner, aconseguit per Tomás Teruel (5’5). El gol que igualaria el primer avantatge de la UE Sant Joan també va venir d’una acció controvertida on l’àrbitre no va interpretar com a falta una infracció comesa per part del Masnou en la seva àrea. Seguidament, l’equip contrari marcaria en la següent jugada al contraatac. A més, el partit va estar condicionat per una expulsió en les files del conjunt montcadenc abans del descans, el qual va fer que l’equip plantegés un partit més defensiu en el segon temps. Alfredo Froy Villanueva va fer l’1-2 al minut 73.

El tècnic de la UE Sant Joan, s’ha mostrat indignat per l’arbitratge, però ha destacat que està satisfet amb l’actitud dels jugadors. “No em queda una altra que felicitar el meu equip pel desgast i el compromís oferts. És un honor molt gran dirigir a aquests futbolistes perquè creuen en nosaltres i això es reflecteix en els resultats, encara que 3 individus ens hagin privat de gaudir dels 3 punts’’, ha assenyalat Ruben López ‘’Turu’’.

CD Montcada

El CD Montcada no va poder puntuar aquest cap de setmana a casa contra el Lloreda. El conjunt montcadenc va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol matiner, però el rival va igualar el resultat abans que es complís el primer quart d’hora de partit. Al minut 40, es va produir l’expulsió del porter montcadenc i això va condicionar l’equip verd durant la resta del matx que, tot i les dificultats, va aconseguir l’empat en l’inici de la segona part.

Malgrat l’esforç dels de Remo Forzinetti, el conjunt montcadenc no va poder aguantar el resultat i va encaixar un gol al minut 60’, el qual va deixar l’equip molt tocat psicològicament en el moment que estava llançat a dalt en busca de la remuntada. A continuació, els visitants van acabar de sentenciar amb un gol en els últims instants del partit. “Vam donar la cara i l’equip sempre va estar ficat en el partit però si t’expulsen el porter has de remar a contrarellotge durant la resta del matx. Estic molt orgullós dels meus jugadors’’, ha assenyalat Remo Forzinetti, tècnic del CD Montcada.

Tercera Catalana

La UD Santa María A va empatar a dos contra la Unificació Santa Perpètua B a l'estadi de la Ferreria en un matx on el conjunt que dirigeix Daniel Busquets només tenia disponibles 14 jugadors a causa de les baixes. Els montcadencs es van avançar amb un gol de Jaime Nuez al minut 4, però el rival va empatar a l'11. Ja en la represa, els de Terra Nostra van trencar la igualtat amb un gol de penal gransformat per Ayoub El Omari al 57, però una errada defensiva va propiciar l'empat defintiu al minut 77 del Santa Perpètua, que jugar amb un home menys des del minut 73 per l'expulsió d'un jugador. "Tenim moltes baixes que ens estan condicionant, sobretot en defensa, però no podem cometre aquestes errades de prebenjamí perquè es paguen cares", ha manifestat l'entrenador, qui ha destacat que en la recta de final del partit el seu equip va tenir mala sort ja que van disposar de diverses ocasions molt clares per fer el tercer gol, com un pal en el minut 88. "Ens va faltar temps. Hem de seguir treballant i aprenent dels errors", ha indicat Busquets.

El Santa María es troba a la novena posició del seu grup, amb 10 punts. El pròxim dissabte, l'equip visitarà el camp del Barberà-Andalucía (20h), el dotzè classificat amb 8 punts.