El FS Montcada perd contra La Unión per 4-2 ‘en un dels partits més fluixos de la temporada’

El sènior femení encaixa la quarta derrota consecutiva contra el Sant Andreu (2-1) i es col·loca antepenúltim. El juvenil perd contra el CN Sabadell (1-3)

El FS Montcada ha perdut a Santa Coloma després de dues victòries consecutives
Arxiu/ Laura Grau
El FS Montcada es juga la permanència a les últimes tres jornades de lliga

El primer equip del FS Montcada va perdre dissabte a la pista de La Unió Santa Coloma per 4-2 en un dels partits més fluixos” dels montcadencs aquesta temporada en opinió del seu tècnic, Juanjo Amigo. El conjunt local ocupa l’onzena posició al grup 1 de la Tercera Nacional, amb 9 punts.

Els montcadencs es van avançar amb un gol de Marc Cárdenas al minut 8, però al 10 el rival va empatar en el primer xut a porteria, un resultat que ja no es va moure fins a la segona part. “No sabem si pel fred que feia a la pista o pel joc lent del rival, ens va faltar ritme de pilota i tenir més sort de cara porteria, ja que vam fer dos pals”, ha comentat Amigo. En el segon temps, el FS Montcada va sortir amb més intensitat, però La Unión va marcar el 2-1 al minut 22 en una jugada d’estratègia a la sortida d’un còrner. Àlex Vaca va fer l’empat al 29, “tot i no estar còmodes a la pista davant un rival molt defensiu que només esperava les nostres errades”, ha valorat el tècnic.

El Montcada va disposar de nou de diverses ocasions per avançar-se en el marcador, però una altra vegada els pals ho van evitar. En un contracop, La Unión va aconseguir el 3-2 al minut 33. Els montcadencs ho van continuar intentant, amb ocasions molt clares com una altra pilota al pal i un xut que va sortir fora amb la porteria buida. Ja a les acaballes, el porter de La Unión va fer el quart després d’una sacada ràpida jugant de 5 el FS Montcada. La lliga s’atura el primer cap de setmana de desembre. El FS Montcada jugarà el dia 11 contra el Montsant, el desè amb 11 punts, al pavelló Miquel Poblet (18h).

Femení

D’altra banda, el sènior femení ha encaixat la quarta derrota consecutiva en caure a casa contra el Sant Andreu, el líder, per 1-2 i se situa antepenúltim a la Divisió d’Honor Catalana, amb 10 punts. El conjunt de Xavi Romeo tornarà a jugar el dia 11 de desembre a la pista del Cervera-Segarra (16.30h).

Juvenil

Pel que fa al juvenil, el conjunt de Darío Martínez va perdre contra el Natació Sabadell per 1-3. L’equip de la Divisió d’Honor Estatal sí que té jornada el pròxim cap de setmana, ja que es desplaçarà aquest dissabte a la pista del Palma Futsal, el segon classificat, amb 22 punts. Els montcadencs ocupen la vuitena posició, amb 15.