Miki Corominas: ‘Treballarem per recuperar la confiança i oferir una bona imatge’

El nou tècnic del CD Montcada Coromina debuta a la banqueta amb un empat a dos gols al camp de la UD Molletense

El tècnic Miki Corominas amb el president del CD Montcada, Ramon Salvanyà
CD Montcada

El tècnic Miki Corominas ha debutat aquest cap de setmana a la banqueta del CD Montcada amb un empat a dos al camp del Molletense. Corominas té una llarga trajectòria al futbol català. En la seva etapa de futbolista, va jugar a l’Hospitalet de Segona B i a diversos equips de Tercera Divisió. Ja com a entrenador, ha estat vinculat al futbol formatiu i, des de fa uns sis anys, va donar el salt a les categories amateurs, entrenant clubs com el Vilassar de Dalt, el Cabrera, l’Argentona i el Vilassar de Mar.

Què l’ha motivat a fitxar pel CD Montcada?

És un primer equip i la veritat és que el projecte que encapçala el seu president, Ramon Salvanyà, em va donar bona sensació, el club té moltes ganes de fer-ho bé. Sabem que la situació està complicada, perquè l’equip es troba a l’antepenúltim lloc i només ha guanyat un partit, però és un repte per a mi i Eric Rodríguez, l’entrenador que sempre forma tàndem amb mi.

El fet de ser una plantilla totalment renovada, amb molts jugadors arribats en el marc del projecte Montcada Experiencia que no coneixen el futbol català, creu que és un afegit en la dificultat de conjuntar un equip i competir?

No, la veritat és que ni ho sabia. No és determinant. Partim de zero.

Com ha vist l’equip en el desplaçament al camp del Molletense? L’equip va tenir mala sort en encaixar el gol de l’empat al darrer minut?

No, no va ser mala sort, perquè abans havíem tingut bona sort perquè ells van disposar de diverses ocasions clares per marcar i no van entrar. Amb el 0-2 en el marcador, el Molletense va insistir moltíssim fins que ho va aconseguir. No coneixem l’equip i anàvem al matx com a espectadors. El nostre objectiu és que la plantilla recuperi la confiança i ofereixi una bona imatge.

Quins aspectes creu que s’han de millorar?

Els equips que hem entrenat fins ara sempre intenten portar la iniciativa del joc i tenir la pilota. Treballem per ser un equip ordenat que competeixi. Només he vist el CD Montcada aquesta temporada contra el Lloreda. Aquella no va ser la seva millor versió, però ja he transmès als jugadors que segur ho saben fer més bé. Ens ajudarà també començar a recuperar els jugadors lesionats, que es veu que n’hi ha bastants.

El CD Montcada es manté a l’antepenúltima posició al grup 5 de Segona Catalana, amb 6 punts.

Seccions:

Deixa un comentari