La UE Sant Joan Atlètic perd contra el Turó de la Peira, el líder, amb un gol al minut 90

La UD Santa María A cau davant de l’Huracán Barcelona per 1-4

La UE Sant Joan Atlètic va merèixer més davant del Turó de la Peira
Arxiu/ Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan Atlètic va perdre aquest diumenge contra el Turó de la Peira, el líder del grup 5 de Segona Catalana, per la mínima (0-1) amb un gol al darrer minut del partit. Vam fer el millor partit de la temporada a casa. Vam portar el pes del matx en tot moment, vam crear ocasions i vam fer circular bé la pilota, però són d’aquells partits en què se’t queda cara de babau”, ha comentat el tècnic Rubén López ‘Turu’, qui ha lamentat que el rival va disparar dues vegades a porta i en va fer un gol després d’una falta lateral.

Tinc la sensació que aquest és el camí a nivell de joc i ocasions, però que hem de millorar molt com defensar les jugades a pilota aturada. Està clar que és la nostra assignatura pendent i que hem perdut molts punts per aquest motiu”, ha remarcat l’entrenador. La UE Sant Joan Atlètic és a la desena posició, amb 12 punts.

Tercera Catalana

El Santa María A va perdre contra l’Huracán de Barcelona per 1-4 i se situa al desè lloc del seu grup, amb 10 punts. “Vam tenir molta mala sort. Vam fer tres pals i vam crear 13 o 14 ocasions de gol, però no en vam fer cap”, ha indicat l’entrenador, Daniel Busquets, qui s’ha mostrat crític amb l’actuació arbitral. “El 0-2 arriba per un penal inexistent que va condicionar la resta del partit”, ha destacat el tècnic. “Hem de seguir treballant per millorar la defensa i estar més encertats de cara a gol”, ha dit Busquets.