Derrotes del Santa María i els equips femenins del FB Montcada i el Sant Joan

Els de Terra Nostra perden per 6-1 a Badia, el FB cau contra el Santa Eugènia per 2-1 i el Sant Joan encaixa una golejada a Premià per 9-0. En tennis taula, el CTT La Unió es col·loca segon després de guanyar el Cercle Gràcia per 5-1

El Santa María A es troba a l'onzena posició, amb 13 punts i un partit menys
Arxiu/ Laura Grau

Els tres equips locals de futbol que han disputat aquest cap de setmana la primera jornada del 2022 han perdut els seus respectius partits. A Tercera Catalana, el Santa María A va caure al camp del Badia, el líder del grup 14 amb 31 punts, per 6-1. Els montcadencs es troben a l’onzena posició, amb 13 punts.

L’equip de Daniel Busquets va plantar cara al primer classificat durant la primera meitat, que va finalitzar amb el resultat de 2-1. El rival es va avançar en el marcador al minut 26, però al 37 el Santa María va neutralitzar l’avantatge en transformar David Fernández una pena màxima. L’alegria va durar ben poc, ja que el Badia va trencar la igualtat un minut més tard. Ja a la represa, el líder va imposar la seva superioritat amb quatre gols més. "La primera part va anar molt bé, però a la segona el Badia va pujar la intensitat en tots els aspectes i ens va superar clarament. Vam cometre dues errades defensives als dos primers gols de la represa i, després, vam intentar reduir diferències, però ens van fer molt mal a la contra", ha destacat l'entrenador.

El partit ajornat que el Santa María havia de disputar dijous contra el Santa Eulàlia de Ronçana, corresponent a l'onzena jornada, s'ha suspès perquè el rival té un brot de covid a la seva plantilla. D’altra banda, el Santa María rebrà a casa aquest dissabte (18h) el Planadeu-Roureda de Sabadell, sisè classificat amb 19 punts. "Hem d'intentar que quan disputem aquests partits els sis punts es quedin a casa per estar tranquils a la zona mitjana-alta de la taula", ha indicat Busquets.

Equips femenins

A Primera Divisió, el FB Montcada va perdre contra el Santa Eugènia per 2-1. El duel entre dos equips de la part baixa de la taula va ser força igualat, destacant el gran esforç del conjunt montcadenc que des del minut 25 va jugar amb una futbolista menys al terreny de joc per l’expulsió de la seva portera Andrea Escudero. El FB Montcada va igualar el marcador al 84 amb un gol de Cristina Monje, però al 89 el Santa Eugènia va fer el 2-1.Per la seva banda, el Sant Joan, a Segona Divisió, va encaixar una golejada a Premià per 9-0.

Tennis Taula

La Unió de Mas Rampinyo s’ha col·locat a la segona posició amb 12 punts al grup 2 de Preferent, després de sumar la primera victòria d’aquest any davant del Cercle Gràcia per 5-1. El pròxim cap de setmana, l’equip local té un partit complicat amb la visita a la pista del Sants, el tercer classificat amb 10.