Toni Moreno torna a la banqueta de l’AE Can Cuyàs per intentar salvar l’equip del descens

El sènior jugarà aquest diumenge el primer matx del 2022 a casa contra el Barri Can Calet

El tècnic Toni Moreno parla dels aspectes tàctics amb la plantilla
Arxiu/Mario Azañedo
Toni Moreno, amb la mascareta negra, s'ha fet càrrec de l'equip per intentar capgirar la situació

Toni Moreno, coordinador de l’AE Can Cuyàs, torna a ser el tècnic del sènior masculí en substitució de Sergio Santander. L’equip és cuer al seu grup de Primera Divisió, amb tres punts. “Els resultats no són bons, però encara som a temps de capgirar la situació. Hem de treballar en positiu per millorar la motivació”, ha comentat Moreno. L’AE Can Cuyàs jugarà aquest diumenge (12.30h) a casa contra el Barri Can Calet, el novè classificat amb 7 punts.

Segona

El FB Montcada inicia el 2022 amb la visita del Sant Quirze, el líder del seu grup de Segona Divisió, amb 27 punts i ple de victòries. El conjunt de José Luis Carrasco ocupa el novè lloc, amb 11 punts. Per la seva banda, el FS Montcada B, al mateix grup, es desplaçarà a la pista del Merinals, vuitè classificat amb 11 punts, a un d’avantatge dels montcadencs, a la setena posició. El pròxim 22 de gener tindrà lloc el derbi montcadenc entre el FS Montcada B i el FB Montcada.

D’altra banda, el Can Cuyàs femení rebrà dissabte (18h) la visita del Manlleu, al tretzè lloc amb 4 punts. Les montcadenques són onzenes, amb 6.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari