Els sèniors masculí i el juvenil A juguen aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet

El primer equip s’enfrontarà al Caldes, el quart classificat. Abans jugarà el juvenil A contra Les Corts i el femení visitarà el Vallirana

Juanjo Amigo dona ordres als seus jugadors en un temps mort a un dels partits jugats a casa
Arxiu/Laura Grau

El primer equip del FS Montcada té demà un matx complicat amb la visita del Caldes, el quart classificat de Tercera nacional amb 18 punts. El conjunt de Juanjo Amigo espera trencar aquest any la ratxa de resultats negatius que l’han portat a l’antepenúltima posició, amb 10 punts. El partit començarà a les sis de la tarda al pavelló Miquel Poblet.

El Caldes és un rival complicat, amb experiència a la categoria. Necessitem els punts i hem de jugar molt concentrats per treure endavant el partit”, assegura el tècnic montcadenc. La plantilla no ha fet cap incorporació aquest parèntesi de Nadal i continua amb vuit jugadors de pista i dos porters. “Aquests dies hem aprofitat per fer una minipretemporada per començar l’any al màxim. Lluitarem fins al final”, comenta Amigo.

Femení

El FS Montcada intentarà sumar un triomf a Vallinara per sortir de la zona de descens. A la Divisió d’honor estatal juvenil, el FS montcada visitarà (17h) aquest dissabte el Vallirana, el cinquè classificat. No hem pogut entrenar molt des del passat 18 de desembre, però la nota positiva de les vacances de Nadal és que hem pogut recuperar les jugadores lesionades”, explica l’entrenador, Xavi Romeo.

Juvenil

A la Divisió d’honor estatal juvenil, el FS Montcada rebrà aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet (16h) Les Corts, el tercer classificat amb 28 punts. Els montcadencs van tancar el 2021 al desè lloc, amb 18 punts, amb sis victòries –4 a domicili– i set derrotes. “hem d’intentar equiparar la nostra competitivitat a la de la resta dels equips”, ha argumentat el tècnic per millorar el nivell, Darío Martínez.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari