El Sant Joan visita l’Europa, el líder, i el CD Montcada rep el Vallbona en el duel de la zona baixa

El partit entre el Santa María i el Planadeu-Roureda s’ha ajornat per positius de la covid

La UE Sant Joan i el CD Montcada no van poder disputar la primera jornada del 2022 per brots de covid
Arxiu/ Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan Atlètic es desplaça aquest diumenge (16.30h) al camp de l’Europa, el líder del grup 5 de Segona Catalana, amb 33 punts. El conjunt que dirigeix Rubén López ‘Turu’ va tancar el 2021 a la novena posició, amb 15 punts i un partit ajornat contra l’EF Barberà Andalucía el passat diumenge per un brot de covid entre el rival.

El tècnic ha comentat que serà un partit molt difícil “perquè és el millor equip del grup. Són un bloc molt dinàmic, amb gent jove i que els agrada sortir amb la pilota controlada. Són els clars favorits”. Respecte al seu equip, ‘Turu’ ha manifestat que “la plantilla està molt mentalitzada i conscienciada de la dificultat del matx. Haurem de jugar molt bé les nostres cartes per tenir opcions d’endur-nos els tres punts”.

Al mateix grup, el CD Montcada rebrà la visita del Vallbona, en el duel entre dos equips de la zona de descens. Els verds són a la penúltima posició, amb 6 punts i un partit ajornat contra el Badia, i el Vallbona és un lloc per sobre, amb 9. El partit es jugarà diumenge a l’estadi de la Ferreria (12h). El tècnic local, Miki Corominas, assegura que “serà complicat perquè tots els partits són igualats”, tot remarcant que “estem necessitats de punts i, per tant, només comtemplem la victòria”. L’entrenador considera molt important guanyar els tres pròxims partits contra rivals directes que també lluiten per evitar el descens.

Tercera

El Santa María A rebrà a casa aquest dissabte (18h) el Planadeu-Roureda de Sabadell, el sisè classificat amb 19 punts. El conjunt de Daniel Busquets ocupa l’onzena posició, amb 13 punts i un partit ajornat que havia de disputar dijous contra el Santa Eulàlia de Ronçana, corresponent a l'onzena jornada, però que s'ha suspès perquè el rival té un brot de covid a la seva plantilla. "Hem d'intentar que quan disputem aquests partits els sis punts es quedin a casa per estar tranquils a la zona mitjana-alta de la taula", ha indicat Busquets.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari