El CFS Montcada B s’imposa amb contundència en el derbi contra el FB Montcada

El conjunt que actuava com a amfitrió guanya per 7 a 1 i puja una posició, situant-se al sisè lloc del grup

Mario Azañedo

El CFS Montcada B es va endur aquest diumenge els tres punts en el primer derbi montcadenc de la temporada contra el FB Montcada, corresponent a l'11a jornada de lliga del grup 2, a la Segona Divisió. L'equip que dirigeix José Alfonso Sánchez es va imposar amb claredat per 7 a 1. El primer gol per al FS Montcada B va arribar al minut 6. Al 25,el conjunt que actuava com a local ja guanyava 3 a 0. Fins al minut 31 no va arribar el primer i únic gol del FB Montcada a càrrec del seu capità, José Luis Carrasco. Al llarg del segon temps, tres gols més del conjunt blau van fixar el definitiu 7 a 1 en el marcador. Els golejadors van ser Gerard, Aissa (2), Joel i Ayman (3).

Tot i la contundència del resultat, el partit va ser força igualat segons han reconegut els dos capitants. "Ha estat una victòria treballada i sofrida que valorem molt positivament perquè ens ha fet escalar posicions", ha manifestat Daniel Sánchez (FS Montcada B). Carrasco, per la seva banda, també considera que el matx va estar força equilibrat. "Crec que el resultat és injust tenint en compte que vam fer un bon partit", ha dit el capità del FB Montcada.

Després d'aquesta jornada, el CFS Montcada B escala una posició en la classificació, passant del 7è al 6è lloc mentre que els vermells baixen de la 10 a l'11 plaça. Aquesta setmana els equips descansen i tornen a competir al febrer. El dia 5, el FB Montcada rebrà la visita del Vacarisses (pista coberta, 16h), mentre que l'endemà, el CFS Montcada jugarà a casa de l'Inter Sentmenat A (12h).