Empat amb regust amarg del CFS Montcada a la pista del tercer classificat

Els montcadencs acaben empatant a 5 un partit que van arribar a dominar durant la primera part

El capità Víctor durant el partit a casa contra el Caldes
Lluís Maldonado
"Hem sumat contra un rival de la part alta, però ha estat un empat amb un regust amarg". Així ha definit el tècnic del CFS Montcada A, Juanjo Amigo, el partit disputat aquesta passada jornada a la pista del tercer classificat, el Jesús M. C.E.A, que va acabar amb empat a 5. El disgust de l'entrenador del conjunt montcadenc està justificat tenint en compte que el seu equip va arribar a dominar el marcador per 1 a 4 al llarg del primer temps.
"Des d'un inici vam fer un bon treball en defensa i vam aprofitar molt bé les ocasions que vam tenir, tot i que també és cert que d'altres les vam fallar; dues errades van propiciar, però, que a punt d'arribar el descans els locals retallessin diferències marcant el 2 a 4", ha explicat Amigo.

Al segon temps, els montcadencs no van estar a un gran nivel, segons ha reconegut l'entrenador: "Incomprensiblement els vam fer tres regals en defensa que van fer que s'avancessin 5-4". El CFS Montcada, però, no es va rendir i va provocar ocasions de gol aconseguint finalment empatar el partit i esgarrapant un punt a la pista d'un dels capdavanters del grup. Diumenge vinent, l'equip, que ocupa la 12a posició del tauler, s'enfrontarà al 7è classificat, l'AECS L'Hospitalet A.

Juvenil A
A Divisió d'Honor, el juvenil A del CFS Montcada –9è del seu grup– va guanyar aquesta passada jornada a la pista del 13è classificat, l'Entreculturas Montesión, per 1 gol a 2. Dissabte vinent, en l'inici de la segona volta de la competició, els montcadencs es desplacen a la pista del líder, el FC Barcelona A (16.30h).