El CD Montcada suma tres punts d’or cap a la salvació a Canyelles (0-1)

La UE Sant Joan fa un paper decedor a casa contra el Singuerlín (0-2)

El Sant Joan va perdre a casa contra el Singuerlín
Mario Azañedo

Un gol d’Antonio García en el minut 52 va segellar la primera victòria del CD Montcada al camp del Canyelles ahir diumenge des que a finals de novembre Miki Corominas va reemplaçar Remo Forzinetti a la banqueta. “Són tres punts molt importants per aportar confiança als jugadors”, ha destacat Corominas. A més, els barcelonins són un rival directe en la lluita per salvar la categoria. "L'actitud i la concentració defensiva van ser decisius per guanyar un partit on es va veure poc futbol", ha subratllat el tècnic.

Els montcadencs continuen penúltims del grup cinquè de Segona Catalana amb 10 punts, però retallen distàncies en la zona de perill i se situen a un punt del Canyelles i Ràcing Vallbona, i a quatre de la Sabadellenca. Els verds tenen un partit ajornat encara contra el Vilassar B que s’ha de jugar el 10 de febrer. En els cinc partits del nou tècnic, els verds han sumat dues derrotes, dos empats i la treballada victòria d’aquest diumenge al camp del Canyelles.

La pitjor versió del Sant Joan a casa encaixa una dura derrota
"Ha estat el pitjor partit que hem realitzat a casa nostra",
va reconèixer el tècnic Rubén López 'Turu'. Els de Can Sant Joan no van trobar la forma de crear perill contra un Singuerlín que es va dedicar a plantar una defensa en bloc i sentenciar amb dos gols en jugades de pilolt aturada (29' i 72'). "Em sento decebut amb l'actitud del meu equip. Ens hem cregut que per venir de fer un partidàs al camp del líder ja ho teníem tot fet. I la plantofada que ens han donat ha estat sonora", ha relatat 'Turu'.

La Unió va generar moltes més ocasions que el rival, però sense l'encert final que va acabar pagant. "Toca treballar més que mai, perquè dimecres tenim una altra final a casa contra el Barberà", ha avisat el tècnic. Els de Can Sant Joan són setens amb 18 punts i ocupen la zona mitja de la classificació. Una victòria contra el Singuerlín els hagués apropat al segon bloc d'equips (Masnou, Vilassar i Lloreda) que tenen 22 punts. La classificació del grup cinquè de Segona Catalana l'encapçala l'Europa (33 punts), seguits del Turó de la Peira i el Premià (31 punts).

El Santa Maria perd contra el Llano (4-1)
Al grup 14 de Tercera Catalana, els de Terra Nostra van perdre contra l'equip de Sabadell. Al descans els de Dani Busquets perdien per 1 a 0. Va ser al segon temps quan dos gols del rival en els minuts 52 i 67 van decidir el partit. Óscar Reche va marcar el gol de l'honor en el minut 75, però novament en el minut 82 el Llano va marcar el quart i definitiu gol del partit.
El Santa Maria té 13 punts i se situa tretzè a la classificació d'un total de 16 equips, encara que té dos partits ajornats. Precisament aquest dijous disputarà contra el Santa Eulàlia de Ronçana que és novè amb 17 punts. L'altre partit pendent de jugar és l'anul·lat la jornada anterior contra el Planadeu-Roureda, un equip que és cinquè amb 22 punts. Els de Terra Nostra necessiten puntuar per allunyar-se del descens. A la zona baixa estan Young Talent i Can Mas de Ripollet amb 11 punts, mentre que el cuer és el Cercle Sabadellès amb 10.